Ana Sayfa Apple tvOS 13 tanıtıldı! İşte tüm özellikler ve detaylar!

tvOS 13 tanıtıldı! İşte tüm özellikler ve detaylar!

0

Apple TV‘ye güç verecek yeni işletim sistemi tvOS 13 özellikler ile beraber tanıtıldı. Apple’ın iddialı özellikler ile tanıttığı işletim sistemi bugüne kadarki en kişisel sinematik deneyimi sunmaya hazırlanıyor.

tvOS 13 kullanıcılar için birçok yenilik ile beraber geliyor!

tvOS 13, Apple TV‘lere güç verecek işletim sistemi olarak tanıtıldı ve kişiselleştirilmiş deneyimin öne plana çıkarılması ile kullanıcıların beğenisini kazandı. Yeni işletim sistemi ile beraber kişiselleştirilmiş deneyim artırılırken Apple TV üzerinden oyun oynayanları sevindirecek haberler de geldi!

Yeni bir ana ekran

tvOS 13 ile beraber ana ekran, keşif için tasarlanmış ve artık daha   etkileşime girilebilir bir halde. tvOS 13 ile beraber ana ekranda uygulamaların tam ekran video önizlemeleri oynatılabiliyor ve  bu sayede  kullanıcılar yeni TV programlarının, filmlerin, müziklerin ve oyunların keyfini hızla çıkarabiliyor.

Yenilenmiş kullanıcı desteği

Yeni Apple TV Denetim Merkezi aile üyeleri kendileri için sunulan deneyime artık daha kolay ulaşıyor. Bu sayede kullanıcılar kendi zevklerine göre TV ve film önerileri alabiliyor. Yeni Denetim Merkezi, sistem uyku modu ve ses yönlendirme gibi temel Apple TV özelliklerine de hızlı erişim sağlanmasını vaad ediyor.

Apple Music

tvOS 13’teki Apple Music, birden fazla kullanıcı desteği avantajından fazlasıyla yararlanıcak. Evdeki tüm Apple TV kullanıcıları, kişisel çalma listelerini ve önerilerini kolaylıkla çalabilecek. Yeni Denetim Merkezi’nde kullanıcılar o an çalan şarkıya hızla erişebilecek ve kullanıcılar en sevdikleri şarkıların sözlerini ekranda eşzamanlı olarak takip edebilecek.

Merakla beklenen Apple Arcade

Apple Arcade sonbahar aylarında Apple TV 4K kullanıcıları ile buluşacak. Altı kişilik bir aile, tek bir abonelikle 100’den fazla yeni ve özel oyuna sınırsız bir şekilde erişebilecek. Oyunların hiçbirinde reklam ve ek satın alma olmayacak. Kullanıcılar, Apple Arcade deneyimine Apple TV’lerde olduğu gibi Phone, iPad, iPod touch ve Mac’de ulaşabilecek.

Playstation ve Xbox oyun kumandaları

Apple TV’lere güç verecek tvOS 13Xbox One S ve PlayStation DualShock 4 kumandalarına destek vererek oyuncuların Apple Arcade’den ve App Store’daki diğer harika oyunlardan yararlanmalarını sağlayarak oyunculara yep yeni bir denetim vaad ediyor.

Yenilenmiş ekran koruyucuları

Apple’ın, Apple TV 4K için hali hazırda sunduğu HDR ekran koruyucu koleksiyonunu daha da genişletiliyor. “Mavi Gezegen” belgeselini hazırlayan BBC Ulusal Tarih Birimi iş birliğiyle çekilen su altında çekilen etkileyici videolarda, okyanusların derinliklerindeki olağanüstü canlılar ve manzaralar sergileniyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz