Ana Sayfa Apple watchOS 6 ile gelen en iyi 3 özellik!

watchOS 6 ile gelen en iyi 3 özellik!

1

WatchOS 6 geçtiğimiz hafta düzenlenen WWDC19 ile birlikte tanıtıldı. Bu işletim sistemi beraberinde bir çok özelliği ve yeniliği de getirdi. Akıllı Apple saatleri, biraz daha akıllandı. Peki en iyi özellikler neler? Detaylar için okumaya devam edin!

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/06/10/apple-tv-2/]

App Store

Beklenen oldu ve App Store resmen Apple Watch cihazlara geldi. Artık iPhone üzerinde bulunan Watch kısmından App Store’a erişmek yerine direkt akıllı saatlerimiz üzerinden mağazaya erişebileceğiz. Bu sayede uygulama indirme için ekstra bir uğraş sarfetmemiş olacak, daha fazla zaman kazanmış olacağız.

Söz konusu App Store tamamen Apple Watch için tasarlandığından uygulama indirmekte oldukça kolay olacak. Tek yapmanız gereken uygulamayı açmak ve tek tık ile istediğiniz uygulamayı cihazınıza indirmek!

Yeni saat arayüzleri

Yeni işletim sistemi beraberinde bir çok yeni ve özelleştirilebilir saat arayüzünü de getirdi. Bu saat arayüzleri içerisinde sade tasarımlar olduğu kadar komplike tasarımlar da bulunuyor. Watch Series 4’e 4’ten fazla yeni saat arayüzü eklenirken daha eski modellere ise 2 adet yeni saat arayüzü eklendi. Bu arayüzlerin hepsi kendi içerisinde önemli özelleştirmeler de içeriyor.

Sağlık

Apple Watch’un ana amaçlarından bir saati göstermek olduğu kadar sağlık ile ilgili verilerinizi sizler için kayıt altına almak. Bu bağlamda watchOS 6 iki yeni sağlık özelliğini kullanıcılara sunuyor. Bunlardan biri duyma sağlığı. Apple Watch Series 4 kullanıcılarının yararlanabildiği bu özellik sayesinde kişiler, ortamın ne kadar sesli olduğunu ve bunun kulağa zarar verici düzeyde olup olmadığını öğrenebiliyorlar.

Eklenen bir diğer özellik ise adet döngüsü. Adet döngüsü özelliği sayesinde Watch, sizin adet döneminizdeki verilerinizi kayıt altına alıyor. Böylece adet dönemindeki sağlık durumunuz hakkında bilginiz olmuş oluyor.

Apple Watch ile gelen en önemli özellikler bunlar!


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz