Ana Sayfa Öne Çıkanlar Apple TV için yeni özellik gözüktü

Apple TV için yeni özellik gözüktü

0

Apple, en yeni özelliklerini kullanıcılar için son ana kadar saklamayı sevse de bazı özellikler Beta sürümleri ile beraber ortaya çıkıyor. WWDC 2019’da karşımıza çıkan tvOS 13’ün beta sürümü ile beraber kullanıcılara yeni sunulacak özellikler ortaya çıktı. İşte tvOS 13 yeni özellikler

tvOS 13 ile resim içinde resim özelliği geliyor

Yeni gelen tvOS Beta 2 ile beraber ortaya çıkan resim içinde resim özelliği sayesinde, kullanıcı video izlerken Apple TV arayüzünde rahat bir şekilde gezebilecek. Bu sayede, kullanıcılar videolarını küçük bir ekranda izlerken Apple TV arasında gezmiş olacaklar.

Apple hizmetlerinden sunulan içerikleri kullanırken aktifleştirebileceğiniz bu özellik kendi içerisinde de farklı özellikler ile gelecek.

Oynatılan küçük video üzerinde üç farklı seçenecek olacak. Soldaki simge videoyu en üst düzeye çıkarırken, sağdaki simge videoyu kapatacak. Son olarak, Orta simge ise video penceresinin sol üst, sağ üst, sağ alt ve sağ alt konumlar arasında hareket etmesini sağlayacak.

Kullanıcılar, bu özelliği tvOS 13’ün yayınlanması ile beraber kullanabilecekler.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz