Ana Sayfa Öne Çıkanlar Apple’dan Eylül ayı sürprizi!

Apple’dan Eylül ayı sürprizi!

0

Apple genellikle Eylül ayında yeni iPhone modellerini, Apple Watch modelini ve yeni iOS sürümünü yayınlıyordu. Bu yıl ise 16 inç MacBook Pro ile de karşımıza çıkacağı ortaya çıktı!

Eylül ayında 16 inç MacBook Pro sunulacak!

Apple her yıl Eylül ayında yıl içerisindeki en önemli lansmanını gerçekleştiriyor. Lansman tarihi yaklaştıkça da detaylar ortaya çıkmaya başladı.

Tahminleriyle tanınan IHS Markitanalisti Jeff Lin, Apple‘ın Eylül ayında 16 inç bir MacBook Pro‘yu piyasaya süreceğini iddia etti. Cihazın bazı detaylarını da paylaşan analiste göre yeni MacBook Pro da LG Display tarafından yapılan LCD ekranı kullanmaya devam edecek.

Ekran, 15 inç MacBook Pro’nun 2880 x 1800 piksel çözünürlüğünden biraz daha yüksek olarak 3072 x 1920 çözünürlüğe sahip olacak. 16 inçlik yeni MacBook daha büyük ekranın yanı sıra Apple’ın yeni işlemcileri ile birlikte gelecek ve ayrıca cihazın macOS Catalina işletim sistemi ile kutudan çıkacak gibi duruyor.

Eylül ayında 16 inç MacBook Pro sunulacak! - ShiftDelete.Net (1)

Lin, Apple’ın herhangi bir geliştirme sorunu yaşamadığı takdirde, yeni 16 inç MacBook Pro’yu Eylül ayında açıklayacağını ön görüyor. Apple ayrıca her yıl yaptığı gibi 13.3 inçMacBook Air ve Retina MacBook Air serisini de daha hızlı işlemcilerle güncelleyecek.

Ayrıca yeni gelecek 16 inç MacBook Pro’nun Intel 10nm mobil işlemcisini ve AMD’nin 7nm Navigrafik işlemcisini kullanması olasıdır. Yeni cihazın şu ana kadar en iyi görüntü sağlayan MacBook olması bekleniyor. Diğer detaylar henüz net olmasa da yakın zamanda tüm detaylarıyla sızdırılması bekleniyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz