Ana Sayfa Apple iPhone’da yeşil perde efekti nasıl yapılır? (Video)

iPhone’da yeşil perde efekti nasıl yapılır? (Video)

0

Apple, iMovie ile iPhone kullanıcılarına uzun zamandır videolarını montajlama imkanı sunuyordu. Şimdi ise iMovie’ye gelen yeni güncelleme ile beraber iPhone’da yeşil perde efekti yapabiliyoruz. Peki, iPhone’da yeşil perde efekti nasıl yapılır? İşte cevap

iPhone’da yeşil perde efekti nasıl yapılır?

iMovie’ye gelen son güncelleme ile beraber kullanıcılar çektiği videoları montajlarken yeşil perde efekti uygulayabilecekler. Bu efekt sayesinde, yeşil veya mavi herhangi bir perde, karton, duvar gibi alanların önünde çektiğiniz videoların arka planını dilediğiniz gibi değiştirebileceksiniz.

iPhone’da yeşil perde efekti nasıl yapılır

iMovie programı üzerinden gerçekleştirebileceğimiz yeşil perde efektini yapmak oldukça basit. iPhone’da yeşil perde efekti ile, videolarımız veya fotoğraflarımızın arka planını ev ortamında dahi dilediğimiz gibi değiştirebiliriz.

Dikkat etmeniz gerekenler neler?

iMovie üzerinden gerçekleştirmek istediğiniz yeşil perde efekti için ilk olarak, yeşil perde üzerine yerleştireceğiniz fotoğraf veya videoyu seçmeniz gerekiyor. Bu adımdan sonra ise, üst tarafta kalmasını istediğiniz fotoğraf veya videoyu yeşil/perde efekt seçeceği ile seçmeniz gerekiyor. Merak ettiğiniz diğer detayları videoda bulabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz