Ana Sayfa Apple watchOS 6 ile beraber bir dert daha bitiyor!

watchOS 6 ile beraber bir dert daha bitiyor!

0

Apple’ın, geçtiğimiz haftalarda tanıttığı ve Apple Watch’ların yeni işletim sistemi olacak olan watchOS 6 ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Buna göre, watchOS 6 özellikleri ile kullanıcıların bir derdini daha bitiriyor.

watchOS 6 özellikleri ile bir dert daha bitiyor

Apple Watch kullanıcıları saatleri ile birçok detaya telefonları olmadan ulaşabiliyor. Aramalardan mesajlara kadar birçok içeriğe ulaşabildiğimiz akıllı saatimizin bazı özellikleri bize tam olarak sunmaması oldukça sinir bozucu bir durumdu. Yeni gelecek olan işletim sistemi ile beraber, Apple Watch eskiden göstermediği antreman verilerini bizlere tam olarak gösterecek.

Eğer bir Apple Watch kullanıcısıysanız, akıllı saatinizle beraber antreman yaptıktan sonra antreman ile alakalı tüm verilere bakmak için telefon ihtiyaç duyuyordunuz. Koşu sırasında  telefonunuz yanınızda değilse veya o yorgunlukla telefonu açaçak durumda değilseniz sadece belli başlı veriler ile yetinmek zorunda kalıyordunuz. Ancak ortaya çıkan son bilgilere göre, watchOS 6’ın gelmesi ile beraber Apple Watch ile antreman yaptıktan sonra tüm verilerinize saat üzerinden ulaşabileceksiniz. Böylelikle iPhone’dan bir adım daha uzaklaşmış olacaksınız.

watchOS 6 özellikleri ile beraber yeni gelen özellikler yavaş yavaş ortaya çıkmaya devam ediyor. Peki siz, hangi özellikleri bekliyorsunuz?


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz