Ana Sayfa Apple Apple’dan 100 milyon dolarlık yatırım!

Apple’dan 100 milyon dolarlık yatırım!

0

Apple bu sıralar farklı yatırımları ve satın alımları ile ortaya çıkmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde otonom araç üretmek için Drive.ai isimli şirketi satın alan Apple 100 milyon dolar yatırım yaparak Japan Display’i ayakta tutmaya çalışacak!

Japan Display’e Apple 100 milyon dolar yatırım yapacak!

Apple yeniiPhone’ların ekran üretimi için farklı stratejiler geliştirmeye başladı. İlk kez Japon LCD üreticisi şirket Japan Display ile Apple’ı Mart ayında bir anlaşmaya gittiğini duymuştuk.

Bugünlerde ise Apple’ın, LCD üreticisinin üretim tesislerinin maliyetlerinin yaklaşık 1.5 milyar dolarını ödeyerek LCD panel üretiminde şirket ile büyük bir anlaşmaya vardığı ortaya çıktı. Ayrıca yeni rapor, önemli bir yatırıma da yer verdi.

Japan Display'e Apple 100 milyon dolar yatırım yapacak! - ShiftDelete.Net (1)

Japonya’dan gelen rapor, Apple’ın ‘yeniden yapılanma’ geçirdiği için şirkete yaklaşık 100 milyon dolar yatırım yapacağını bildirdi. Bu rapora göre Apple’ın LCD üretiminin yüzde 60’ı Japonya’da yapılacak.

Yatırıma ek olarak, Apple’ın LCD üretiminin tamamını Çin’den Japonya’ya kaydıracağı da öne sürülenler arasında. Apple ayrıca Apple Watch’un OLEDpanelleri, iPhone Xr için LCDpaneller ve aynı zamanda daha eski modeller için de Japon LCD üreticisi şirketin hayatta kalmasına yardımcı olacak gibi gözüküyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz