Ana Sayfa Aksesuar olloclip Balık Gözü, Süper Geniş Açı, Makro Lens incelemesi

olloclip Balık Gözü, Süper Geniş Açı, Makro Lens incelemesi

0

Apple’ın fotoğrafçılık aksesuarları kategorisinde iddialı fiyatı ile kullanıcılara göz kırpan olloclip balık gözü, süper geniş açı, makro lens incelemesi ile karşınızdayız. 2 lens ile 3 farklı çekim şansı sunan olloclip lens özellikleri neler, 619 liralık fiyatına değiyor mu? Tüm cevaplar olloclip lens inceleme videosunda!

olloclip Lens inceleme

Apple tarafından satılan ve 619 Türk Lirası fiyatı ile dikkat çeken olloclip lens inceleme ile karşınızdayız. Kullanıcıların bu fiyat aralığında sunulan olloclip lens hakkında merak ettiği tüm soruları bu videomuzda yanıtladık! İyi seyirler!

olloclip lens özellikleri neler?

olloclip lens kullanıcılara 3 farklı çekim şansı sunuyor Balık Gözü, Süper Geniş Açı, Makro çekimlerini kutu içeriğinden çıkan 2 lens ile gerçekleştirebiliyoruz.

Balık Gözü Lens

Balı gözü lens, 180 derece küre efektiyle çevrenizdeki tüm nesneleri çekmemizi sağlıyor. Portreler çekmek veya manzaraları vurgulamak bu lens ile kolaylaşıyor.

Süper Geniş Açı Lens

Süper Geniş Açı lens iPhone’un görüş alanını iki katına çıkararak kadraja daha fazla görüntü sığdırmamızı sağlıyor. Lens, grup selfie’leri, manzara çekimleri için ön ve arka kamerada rahat bir şekilde kullanılabiliyor.

Makro Lens 

Makro Lens, büyütme özelliği son derece yakın çekimler için kameranızı bir mikroskopa dönüştürüyor. Küçük süjeleri flulaştırılmış “bokeh” arka plan efektiyle net bir şekilde odaklamak, dokular ve en ince ayrıntıları yakalamak için bu lensi kullanabilirsiniz.

 


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz