Ana Sayfa Öne Çıkanlar Apple MacBook Air fiyatlarında indirime gitti!

Apple MacBook Air fiyatlarında indirime gitti!

0

Apple internet sitesinde Macbook konusunda bazı değişiklikler yaptı. Bu kapsamda 12 inç Macbook için yolun sonunagelindiğini sizlere duyurmuştuk. Macbook Pro ve Air’da bu değişikliklerden nasibini aldı.

Touch Bar’sız Macbook Pro modelleri Apple’ın internet sitesindenkaldırıldı. Yani, bundan sonraki süreçte kullanıcıların büyük bir bölümü tarafından işlevsellikten uzak olduğu belirtilen Touch Bar, Macbook Pro için bir opsiyon olmaktan çıktı.

12 inç Macbook için yolun sonuna gelindi

Artık Touch Bar olmayan Macbook Pro yok!

Apple’ın internet sitesindekitüm modeller Touch Bar’a ev sahipliği yaparken, 13 inç kategorisine iki yeni model eklendi. Touch Bar’sız seçeneklerin yerini alan bu modellerde başlangıç fiyatı 10299 TL. Her iki model 1.4 GHz hızında çalışanve 3.9 GHz’e kadar çıkabilen 8. nesil Intel Core i5 işlemcidengüç alıyor.

8 GB DDR3 RAM ve 128 GB SSD depolama ile gelen 13 inç Macbook Pro, Touch Bar sayesinde parmak izi okumateknolojisine ( Touch ID ) ev sahipliği yapıyor. Aynı zamanda üzerinde iki adet Thunderbolt 3 bağlantı noktası yer alıyor.

Macbook Air fiyatında indirime gidildi!

Retine ekranlı Macbook Air modellerinde ise indirime gidildi. Bu kapsamda 9199 TL olan başlangıç fiyatı, 8699 TL olarak güncellendi. 256 GB depolama alanına sahip olan modelin fiyatı ise 10799 TL’den 10299 TL’yeindirildi.

Tüm bunların yanı sıra Macbook Air için 1 TB depolama seçeneği kullanıcılara sunuldu.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz