Ana Sayfa Apple Gelecek 3 yıl boyunca iPhone modelleri nasıl olacak?

Gelecek 3 yıl boyunca iPhone modelleri nasıl olacak?

0

2019yılının sonlarına doğru gelirken her yıl olduğu gibi yılın son zamanlarında yeni iPhone nasıl olacak soruları artmaya başladı. Yeni iPhone modelleri hakkındaki sızıntılar da, bu doğrultuda bir hayli çoğaldı. Peki yeni iPhone ne zaman çıkacak, Apple’ın gelecekteki planları neler? İşte geleceğin iPhone’ları için en gerçekçi tahminler.

 Yeni iPhone modelleri için ileri tahmin

Yeni iPhone’ların tanıtım tarihi yaklaştıkça, sızıntılar ve analistlerden gelen tahminler de arttı. Bu doğrultuda gelen en çarpıcı ve en ileri iddia ise Çin’den geldi. İddiaya göre Apple’ın 2021 yılına kadar ne yapacağı kolay bir şekilde tahmin edilebiliyor. 2019, 2020 ve 2021 yılı için iddialar neler gelin yakından bakalım.

2019 yılı iPhone’lar nasıl olacak?

2019 yılı, yani bu yılın son aylarında karşımıza çıkacak olan iPhone modeli için yapılan tahminler kullanıcıları üzecek gibi. Zira Çinli analistlere göre, 2019 yılı iPhone’larda kullanıcıları sevindirecek ciddi tasarımsal değişikliklere gidilmeyecek. iPhone X’den beri kullanılan geniş çentik ve FaceID teknolojisi yeni iPhone modellerinde de kullanılmaya devam edilecek.

Yeni iPhone ne zaman çıkacak?

2019 yılı iPhone modellerinin çıkış tarihini bilmek zor değil. Apple, geçmiş yıllarda yeni iPhone modellerini genel olarak Eylül ayında tanıttı ve bu geleneğin devam etmesi bekleniyor.

2020 yeni iPhone nasıl olacak?

2019 yılındaki modellerden farklı olarak 2020 yılında karşımıza çıkacak olan yeni Phone modelleri kullanıcılara daha farklı bir tasarımla gelecek. FaceID teknolojisinin bu iPhone modellerinde de kullanmasına devam edilecek. Bu, 2020 yılındaki iPhone modellerinde de çentik olacağının habercisi olacak ancak yeni nesil çentiğin şu anda kullanılan kalın ve geniş çentikten daha dar bir alanı kaplaması bekleniyor.

Bir diğer güzel haber ise ekran altından parmak izi okuyucusunun bu modelle beraber iPhone modellerine ilk defa gelmesinin beklenmesi. Ekran altı parmak izi okuyucu, 2020 iPhone modellerinde tüm ekranda olacak. Kullanıcı, parmağını ekranın herhangi bir yerine dokundurarak okutabilecek ve iPhone’un kilidini açabilecek.

2021 yeni iPhone nasıl olacak?

2021 yılı iPhone modelleri kullanıcıların görmek istedikleri iPhone modelleri olacak. Bu modellerde kullanılacak olan teknolojiler de değişecek. 3 yıl sonra karşımıza çıkacak olan iPhone modellerinde, herhangi bir çentik olmayacak ve çentiksiz bir ekran deneyimi karşımıza çıkacak. Ekran altı parmak izi okuyucusu bu modelde de olacak ve ekranın her yerinden parmak izi okunabilecek. Apple, bu teknoloji için üçüncü taraf bir sağlayıcıya da güvenmeyecek ve kendi teknolojisini kendisi geliştirecek. Kısacası, 2021 yılına kadar çentikli ekrana sahip iPhone’lar bizlerle beraber olacak.

Analistlerden gelen tahminler göre 2021 yılına kadar ciddi bir yenilik göremeyeceğiz. Peki, sizin tahminleriniz ve Apple’dan beklentileriniz neler?


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz