Ana Sayfa Öne Çıkanlar iMovie’de kurgu nasıl yapılır? En basit şekilde anlattık!

iMovie’de kurgu nasıl yapılır? En basit şekilde anlattık!

0

Son zamanlarda daha iyi kalitelerde çekim yapabilen telefonlarımız hepimiz daha fazla video çekmeye başladık. Daha fazla kullanmaya başladığımız YouTube ile beraber videolarımızı bir araya getirmek ve kurgulamak için de kurgu programları kullanmaya başladık. Biz de bu videoda, iPhone ve iPad’lerde rahatça kullanabileceğiniz iMovie’ye yakından baktık, iMovie video birleştirme nasıl yapılır anlattık!

iMovie video birleştirme nasıl yapılır?

iMovie, Apple tarafından iPad, mac ve iPhone’lar için kullanıcılara sunuyor. Neredeyse tüm iPad ve iPhone modellerinde rahatça kullanabileceğiniz iMovie, kullanım kolaylığıylada karşımıza çıkıyor. Görüntüleri birleştirme, kısaltma gibi işlemleri yapabildiğimiz iMovie, farklı efektleri uygulamamızı da sağlıyor. Kanalımızdaki videolarda, hem iMovie kullanımı hakkında hem de iMovie’de yeşil perde efekti gibi birçok videoya göz atabilirsiniz.

 


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz