Ana Sayfa Apple Yeni iPhone kullanılırken görüntülendi

Yeni iPhone kullanılırken görüntülendi

0

Apple’ın yeni iPhone modelleri için zaman daralırken, yeni modellerle ilgili söylentiler ve sızıntılar da hızla gelmeye devam ediyor. Ortaya çıkan yeni bir görsel, yeni iPhone modeli hakkında bize ipucu veriyor olabilir.

Yeni iPhone modeli için sızıntılar gelmeye devam ediyor

iPhone tanıtım tarihleri yaklaşırken, sızıntılar iPhone XI ve XI Max modellerinin arkada üçlü kamera kurulumu ile geleceği yönündeydi. Yaptığı güvenilir sızıntıları ile bilinen Slashleaks, iPhone 11 olduğunu iddia ettikleri telefonu, birisi kullanırken görüntüledi.

Eylül ayında tanıtılması beklenen yeni iPhone modelleri üçlü arka kamera, kablosuz ters şarj, daha büyük batarya, daha gelişmiş kamera sistemleri gibi yeniliklerle gelecek. Bununla birlikte ilerleyen günlerde daha çok sızıntı ile karşılaşmamız oldukça mümkün. Her yıl, yeni gelecek olan iPhone modellerinin tasarımları hakkında sızıntılar geliyor ve son zamanlarda gelen sızıntıların doğruluğu artıyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz