Ana Sayfa Apple Apple Watch ekranları değişiyor

Apple Watch ekranları değişiyor

0
Apple Watch Series 1

Yeni iPhone’ların tanıtım tarihi ile birlikte Apple Watch Series 5’inde tanıtım tarihi yaklaşıyor. Tanıtım tarihinin yaklaşması ile beraber artan sızıntılar sayesinde yeni Apple Watch nasıl olacak sorunun cevabı da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

Yeni Apple Watch nasıl olacak?

Apple Watch Series 5’in tanıtım tarihinin yaklaşması ile beraber sızıntılarda gelmeye devam ediyor. Gelen son sızıntılarla beraber Apple Watch ekranında değişikliğe gidilecek ve ekranda MicroLED teknolojisi kullanılacak.

Apple Watch'a UV Sensörü: İlk Sızıntılar Gelmeye Başladı!

Apple, kullanacağı MicroLED teknolojisi ile Apple Watch’un daha az güç harcarken daha parlak bir ekrana sahip olmasını sağlayacak. Tüm bunların yanında, ekran teknolojisi ile kalınlığı ile eleştirilen Apple Watch’lar biraz daha incelme şansına kavuşacak.

Apple, Apple Watch’larda kullanılmak üzere TSMC ile görüştüğünü belirtti. Belirtilen detaylara göre, TSMC ile çalışılacak ve üretim bu yıl içerisinde en kısa sürede başlatılacak.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz