Ana Sayfa Apple En net iPhone 11 sızıntı videosu YouTube’da yayınlandı!

En net iPhone 11 sızıntı videosu YouTube’da yayınlandı!

0

Apple‘ın yeni iPhone‘larını tanıtmasına oldukça kısa bir zaman kaldı. Kalan zamanın azalmasıyla yeni cihazlar hakkındaki detaylar da neredeyse kesinleşti. Dün ise YouTube‘da bir konsept tasarımcısı şimdiye kadar gelen sızıntılar ile tasarladığı en net iPhone 11 videosu ile dikkat çekti.

En net iPhone 11 videosu YouTube’da dikkat çekti!

Her sene olduğu gibi Apple’ın donanım özelliklerinden çok tasarım özellikleriyle ortaya çıkan yeni iPhone ailesi hakkında detaylar oldukça belirginleşti. Sızdırılan birçok render görüntüsünün ve tahmin edilen tasarımların ardından bu sefer de YouTube’da iPhone 11videosu çıktı.

Ünlü konsept tasarımcılarından biri şimdiye kadar sızdırılan bilgileri derleyerek en net iPhone 11 videosunu kitlesine sundu. Yeni videoda göze çarpan ince çerçeveler, sessiz modu tuşu ve ses düğmelerinin tasarımıda oldukça belirgin bir şekilde ortaya konmuş.

En net iPhone 11 videosu YouTube'da dikkat çekti! - ShiftDelete.Net(1)

Fakat şunu söylemek gerekirse Eylül ayında tanıtılması beklenen iPhone 11, 11 Max ve 11R de geçen seneki iPhone tasarımından çok farklı bir tasarıma sahip değil. Google Pixel 4’ün sızıntılarındaki kamera kurulumuna oldukça benzeyen kamera kurulumuyla da Google ile arasındaki rekabet kızışacak gibi duruyor.

Bu videonun resmi olmadığını ve oldukça iyi konsept iPhone tasarımlarıyla ünlü olan ‘ConceptsiPhone’isimli YouTube kanalına ait olduğunu da tekrar belirtmekte fayda var. Peki sizce yeni iPhone’ların tasarımları kullanıcıların dikkatini çekmeyi başarabilecek mi?


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz