Ana Sayfa Apple Yaz devam ederken Apple ile her şey daha da güzelleşiyor

Yaz devam ederken Apple ile her şey daha da güzelleşiyor

0

Yaz tüm hızıyla devam ederken, tatili güzelleştiren seyahatler yapmaya devam ediyoruz. Seyahatlerde ise Apple ürünleri ile hayatımız kolaylaşırken daha da eğlenceli hale geliyor. Apple, ürünleri ile seyahatlerimizi unutulmaz anılara dönüşürken, en yabancı olduğumuz yerlerde dahi işlerimiz kolaylaşıyor.

Apple tüm ürünleriyle seyahatlerimizde yanımızda

Uzun yolculuklara çıktığımızda, en maceralı seyahatlerimizde yanımızda güvenebileceğimiz bir cihaz olmalı. Apple, akıllı telefonlarda şimdiye kadar kullanılan en sağlam cama sahip iPhone XS ve iPhone XS Max ile yanımızda. Belirli bir seviyeye kadar su geçirmeyen akıllı telefonlar en zorlu anımızda yanımızda. Uzun seyahatlerde uzun batarya ömrü ise iPhone XR ile karşımıza çıkıyor. iPhone’da şimdiye kadar sunulan en uzun pil ömrüne sahip iPhone XR, en ihtiyaç duyduğumuz anlarda bile yanımızda oluyor.

Bileğinizdeki yol arkadaşınız

Apple’ın en yenilikçi ürünlerinden Apple Watch, yolculuklarınızda size yardımcı oluyor. Tek bilek hareketiniz ile Siri’den çeviri yapmasını veya güncel döviz kurunu söylemesini isteyebilirsiniz. Restoranlarda, alışverişlerde veya yüzerken yanınızda olan akıllı saatiniz en acil durumlarınızda da yanınızda oluyor. Apple Watch’un Acil SOS arama özelliği tüm dünyada kullanılabiliyor.

Anıları paylaşmak oldukça kolay

Apple cihazlar ile çektiğiniz video fotoğrafları bir araya toplamak oldukça kolay. AirDrop özelliği ile tüm fotoğrafları tek bir iPad’e, iPhone’a veya Mac bilgisayara toplayarak bir araya getirebilirsiniz. Dilerseniz, iPhone ve iPad’de ücretsiz olarak bulunan Apple’ın Clips uygulaması ile tüm favori seyahat fotoğraflarınızı ve video kliplerinizi, iMessage veya istediğiniz bir sosyal ağ üzerinden ailenizle ve arkadaşlarınızla paylaşabileceğiniz ölümsüz video içeriklerine dönüştürebilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz