Ana Sayfa Öne Çıkanlar 2. el iPhone alırken neler dikkat etmelisiniz?

2. el iPhone alırken neler dikkat etmelisiniz?

0

Telefon fiyatlarının artması ile beraber çoğu insan 2. el telefon almaya yöneldi. 2. el telefonların fiyatları düşük olsa bile, bazı riskleri içerebiliyor. Biz de bu videoda sizlere 2. el iPhone alırken dikkat edilmesi gerekenler neler soruna cevap veriyoruz.

2. el iPhone alırken dikkat edilmesi gerekenler

2. el iPhone alırken dikkat edilemesi gerekenler listesine eklediğimiz madddeler ile içinizin biraz daha rahat etmesini sağlayabilirsiniz. İşte 2. el iPhone alırken dikkat edilmesi gerekenler

Önemli maddeler neler?

Dikkat edilmesi gereken konuların başında IMEI kaydı geliyor. IMEI kayıdı olmayan bir telefonu almak, son zamanlarda yürürlülüğe giren kanunlarla beraber oldukça masraflı ve zor bir hale geldi. IMEI kaydı olan bir telefonu alsanız dahi, bu IMEI numarasının kopyalanmış veya kopyalanmaya açık olabileceğini unutmayın. Alacağınız 2. el iPhone’un garanti süresin devam etmesi de önemli konular arasında. iPhone’ların tamir hizmetlerinin yüksek fiyata kullanıcılara sunulduğuna düşünürsek garantili bir iPhone almak en mantıklı hareket olacaktır.

Aldığınız garantili veya garantisiz iPhone’un donanımlarını ve yazılımını kontrol etmeniz gerekiyor. Aldığınız iPhone’da iCloud kilidi olmamalı. iCloud kilidi, Apple tarafından güvenlik amacı ile sunulan bir özellik ve Apple dışında herhangi bir şirketin, kurumun açması mümkün değil. iPhone bataryasının ömrünün uzun olması da önemli bir konu. 2. el alacağınız iPhone’un pil ömrüne ayarlar kısmından bakabilir %90 altında ise almamayı tercih edebilirsiniz.

Bu ve bunun gibi önemli maddeleri anlattığımız ve yorumladığımız videomuzu izleyebilirsiniz. İyi seyirler


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz