Ana Sayfa Apple iOS 13 Public Beta 5 yayınlandı!

iOS 13 Public Beta 5 yayınlandı!

0
Apple iPhone XS Max - 12.9 inç iPad Pro - Apple Watch Series 4

 

Apple önümüzdeki ay yeni iPhone modellerini tanıttıktan sonra kullanıcılara sunacağı iOS 13 işletim sistemi için test sürecine devam ediyor. iOS 13 Beta 6‘nın üzerinden 24 saat geçmeden, iOS 13 Public Beta 5 sürümü yayınlandı.

Public ifadesinden de anlaşılabileceği üzere, bu sürüm normal betalardan farklı olarak herhangi bir geliştirici hesabına ve cihaz için UDID kaydına ihtiyaç duyulmadan yüklenebiliyor. Kısacası iOS Beta sürümlerinin halka açık hali.

iOS 13 Public Beta 5 çıktı!

Eğer daha önce Public Beta’yı telefonunuza yüklemediyseniz, 3.6 GB boyutunda bir güncelleme ile karşılaşıyorsunuz. iPhone ve iPad’in işletim sistemlerini bu yıl itibariyle birbirinden ayıran Apple, iPad OS 13 Public Beta 5’i de yayınladı.

Karanlık mod desteğinden Face ID‘nin hızlandırılmasına onlarca yenilik geliyor.

iOS 13 ile karanlık mod dönemi başladı!

Geliştirici olmayan, ancak yeni işletim sistemini deneyimlemek isteyenler için yayınlanan: iOS 13 Public Beta 5’i yüklemek için buraya tıklayarak Beta Yazılım Programı’na kayıt olmanız gerekiyor. Adımları takip ettikten sonra Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme bölümünden iOS 13 Public Beta’yı yükleyebilirsiniz.

iOS 13 güncellemesini alacak iPhone modelleri

– iPhone Xs
– iPhone Xs Max
– iPhone XR
– iPhone X
– iPhone 8
– iPhone 8 Plus
– iPhone 7
– iPhone 7 Plus
– iPhone 6s
– iPhone 6s Plus
– iPhone SE


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz