Ana Sayfa Apple Ünlü sanatçıları iPhone gözünden görün!

Ünlü sanatçıları iPhone gözünden görün!

0

Apple Music’te yer alan sanatçıların turnelerinde iPhone ile çekilen fotoğratlar “Turnede” kampanyası ile karşımıza çıktı. Kampanya sayesinde, sanatçıların fotoğrafları onlara en yakın ve samimi bir gözden çekildi.

Ünlü sanatçıların turnelerine iPhone gözünden bakın!

Ağustos ayında başlayan “Shot on iPhone: On Tour” kampanyası, 16 sanatçının yer aldığı, tamamı iPhone ile çekilmiş görsellerden oluşuyor. Dünyanın çeşitli yerlerinden 16 büyük müzisyenin daha önce hiç kimsenin görmediği açılardan çekilen turne görüntülerinin yer aldığı fotoğraflar global bir dış mekan şovuna dönüşüyor.

Furkan Temir’in objektifinden Gaye Su Akyol

16 büyüleyici sanatçının yer aldığı bu gösterinde Türkiye’den başarılı müzisyen Gaye Su Akyol da yer aldı. Özgün sound’unda dünü, bugünü ve yarını bir araya getiren Gaye Su Akyol geleneksel ve fütüristik ögeleri ustalıkla sentezliyor. Gaye Su Akyol’un sahne performansını çeken Furkan Temir iPhone kamerasıyla yakaladığı büyüleyici fotoğrafları dev boyutlarda İstanbul sokaklarında görmenin kendisini heyecanladırdığını belirtti.

Kampanyanın Türkiye ayağında yer alan sanatçılar arasında  Florence+ The Machine, Travis Scott, Skrillex ve Tyler The Creator gibi dünyaca ünlü isimler yer aldı.
Lizzo’dan Kacey Musgraves’a kadar çeşitli müzik türlerinde eserler veren sanatçılara ait görsellerin yer aldığı kampanya sayesinde, sahneyi daha yakında izleyici gözünden görebiliyoruz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz