Ana Sayfa Apple Apple Ücretsiz Değişim Programı nedir? (Video)

Apple Ücretsiz Değişim Programı nedir? (Video)

0

Apple, garanti kapsamı ve yetkili servisler konusunda kullanıcıların her zaman yanında olan ve bu kapsamda kullanıcıları için gereken tüm önlemleri alan bir teknoloji şirketi. Biz de, bu videomuzda Apple’ın kullanıcıları için oluşturduğu en büyük programlardan birisi olan değiştirme ve onarım kapsamı uzatma programları nedir yakından bakıyoruz.

Değiştirme ve onarım kapsamı uzatma programları

Apple, her zaman kullanıcılarının yanında olmayı tercih eden bir firma. Buna yönelik en büyük göstergelerden birisi ise “Değiştirme ve Onarım Kapsamı Uzatma Programları” olarak karşımıza çıkıyor. Apple, garanti kapsamı ve bu kapsamdaki sorunları, kullanıcılar için en iyi şekilde çözmeyi başarırken, değişim programları ise garanti süresi ve bitiminden sonraki süreyi kapsıyor. Örneğin, 2019 yılında 2015 model bir MacBook hakkında Apple’dan kaynaklanan bir sıkıntı ortaya çıkarsa Apple bu sorunu ücretsiz bir şekilde çözüyor.

Buradaki sayfaya giderek siz de değişim ve onarım kapsamı programına yakından bakarak, hangi ürünlerinizin hangi programda olduğunu kontrol edebilirsiniz. Videoda da bahsettiğimiz gibi, ürününüz bu programa sadece sorunlu olduğu takdirde uyumludur ve değişim veya onarımı yapılır. Eğer ürününüzde herhangi bir üretim hatası ve sıkıntısı yoksa değişim programından faydalanamazsınız.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz