Ana Sayfa Apple Apple Arcade fiyatı ortaya çıktı

Apple Arcade fiyatı ortaya çıktı

0

Apple’ın bu yılın başlarında duyurusunu gerçekleştirdiği oyun servisi Arcade servisinin fiyatları ortaya çıktı. Bakalım Apple Arcade fiyatı nasıl olacak

İşte Apple Arcade fiyatı!

Apple’ın Mart ayında düzenlediği “Şov Zamanı”etkinliği ile birlikte resmiyet kazanan, aylık abonelik tabanlı oyun servisi tüm gözleri üzerine toplamıştı. Merakla beklenen servis henüz kullanıma açılmamışken, Apple Arcade servisinin aylık fiyatlandırması ortaya çıktı.

Apple Arcade

9to5Mac Apple Arcade servisine erken erişim sağladığını belirtirken aynı zamanda abonelik sistemine dair ilk bilgileri de paylaştı. iOS, Mac ve Apple TV kullanıcılarının özel yüksek kaliteli oyunlara erişmesini sağlayan servis, iddia edilenlere göre aylık 4.99 dolar gibi oldukça uygun bir fiyata sahip olacak.

150’den fazla ülkede sonbahar aylarında aktif olacağı söylenen Apple’ın yeni oyun servisinin ülkemizdeki fiyatlandırmasının nasıl olacağı ise henüz bilinmiyor. Aile Paylaşımı özelliğine de sahip olacak olan servis için Apple’ın 500 milyon doları aştığı söyleniyor.

Sizce Apple Arcade servisinin Türkiye fiyatı nasıl olur?


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz