Ana Sayfa Apple Apple’dan Apple Card için uyarı geldi!

Apple’dan Apple Card için uyarı geldi!

0

Apple’ın tanıtıldığı günden bu yana merakla beklenen kredi kartı Amerika’da kullanıma açıldı. Hakkında merak edilen birçok soruya cevap bulunurken Apple Card için dikkat çeken bir uyarıda yayınlandı. Bakalım Apple yeni kredi kartını kullananlar için neler öneriyor?

Apple Card için kullanım uyarısı!

Apple’ın Mart ayında düzenlediği etkinlikle duyurusunu gerçekleştirdiği kredi kartı Amerika sınırları içerisinde kullanıma açıldı. Sade tasarımı ile özellikle tüm gözleri üzerine toplayan kredi kartı, titanyum gövdesiyle de dikkat çekmişti.

Ancak günün sonunda bu kartı günlük olarak kullanmaya başladığınızda görünen o ki her şey günlük gülistanlık olmayacak. Zira Apple tarafından yayınlanan uyarılara bakıldığında kartınızı deri cüzdanınızda taşırken bile düşüncelere kaybolabilirsiniz.

Titanyum malzemeden üretilen Apple’ın kredi kartı için yapılan uyarılarda sert yüzeyler veya malzemelerle temas etmesi halinde kartın kalıcı zarar görebileceği belirtildi. Diğer taraftan derive kotgibi bazı kumaşlarında kalıcı renk bozukluklarınan eden olabileceği söyleniyor.

Bu durumların önüne geçmek için Apple “Titanyum Apple Card’ınızı nasıl güvenle saklayabilir ve taşıyabilirsiniz?” başlığı altında önerilerde bulundu.

Bu önerilerden bahsetmek gerekirse; kartınızı yumuşak malzemeden yapılmış bir cüzdan, cep veya çantada taşımanızı, cüzdanınızda farklı bir kredi kartı ile aynı yuvaya koymamanızı, mıknatıs gibi manyetik alanlara yaklaştırmamanızı. ve anahtar veya potansiyel aşındırıcı benzer malzemelerle yan yana koymamanızı tavsiye ediyor.

Olası kirlenmeler durumundaysa yumuşak ve hafif nemli mikrofiber bir bezle hafifçe silmeniz önerilirken basınçlı hava, amonyak veya ev tipi temizleyiciler kullanmamanız söyleniyor.

Siz bu durum için ne düşünüyorsunuz? Sizce titanyum kredi kartı gerekli mi?


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz