Ana Sayfa Apple iPhone 11’den ne bekliyoruz? (Video)

iPhone 11’den ne bekliyoruz? (Video)

1

Apple’ın en yeni telefonunu tanıtmasına 1 aydan daha az bir süre kaldı. iPhone 11 özellikleri yavaş yavaş ortaya çıkarken, kullanıcıların yeni iPhone’lardan birçok beklentisi var. Peki biz Sihirli Elma olarak iPhone 11’e hangi özelliklerin gelmesini bekliyoruz, artık hangi özellikler iPhone’a gelmeli?

iPhone 11 özellikleri nasıl olmalı?

Yıllardır Apple ekosistemini kullanan Sihirli Elma ekibi olarak ve Android kullanıcısı  ile beraber bu videoda tahminen 10 bin lira gibi yüksek ücretler vereceğimiz yeni iPhone’un artık hangi özelliklere sahip olması gerektiğini konuştuk.

iPhone 11’den neler bekliyoruz?

Bu videoda farklı insanlardan fikirler aldık ve genel olarak çoğu kişinin ortak beklentileri olduğuna karar verdik. iPhone 8’den beri tüm iPhone’ların 30 dakika içerisinde %50 şarj olabilmesi ancak kutudan çıkan 5W adaptörden dolayı bu özelliğin kullanılamaması herkesin ilk söylediği detaylardan oldu. Bir diğer detay ise, kamera. Apple, iPhone 7 Plus’tan beri çift kamera kullanıyor ve halen üçünücü kamerayı herhangi bir iPhone modeline koymuş değildi. Biz de bu konudaki eksikleri söylemeyi unutmadık.

1 YORUM

  1. Benimde bir kac beklentim olmustur herzaman. Macbook adaptorunde iphone ve ipad ler icin extra bir soket daha olsa da ayni anda sarj yapabilsek.
    Daha bagimsiz bir konu olarak apple in airport uretimlerini durdurmasi. Isim sebebiyle yedekleme cok elzem bir konu benim icin, time capsule u ilk kullandigim andan itibaren inanilmaz mutlu olmustum. Tum yedek sorunumu cozmus ve artik aklimda yedekleme diye bir sorundan kurtulmustum. Ayrica airportlar simdiye kadar kullandigim en muthis hizda ve stabilitede calisan access pointlerdi. 1 metre mesafede durun imac imi bile kablo ile baglamaya ihtiyac duymuyordum. Zaten kablosuz 1gbps baglaniyordu. Halen kullaniyorum ama uretiminin ve gelistirmesinin durmasi beni cok uzdu. Ki o donemlerde benim beklentim su yondeydi. Iphone ve ipad lerde hatta watchlarda auto olarak time capsule u kullansin. Derken, elimizdekinden olduk. En son resmi sitelerinde veloop diye bir urun koydular airportlarin yerine. Ancak bedava verirlerse kullanirim. Cunki airportlar ekosistemin bir parcasiydi ve muthis calisiyordu time capsule ile birlikte. Cunki guven veriyordu. Orn zyxel nasim var ve onunda icinde time capsule ozelligi var ama kullanamiyorum, guvenemiyorum, sadece 30-40 adet film var, hatta kapali duruyor. Hala airport time capsule u kullaniyorum, ama uretimi durdugu icin ne olur ne olmaz diye birde harici yedek aliyorum time capsule ile. Benim fikirlerim bunlar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz