Ana Sayfa Apple iPhone 11’den ne bekliyoruz? (Video)

iPhone 11’den ne bekliyoruz? (Video)

0

Apple’ın en yeni telefonunu tanıtmasına 1 aydan daha az bir süre kaldı. iPhone 11 özellikleri yavaş yavaş ortaya çıkarken, kullanıcıların yeni iPhone’lardan birçok beklentisi var. Peki biz Sihirli Elma olarak iPhone 11’e hangi özelliklerin gelmesini bekliyoruz, artık hangi özellikler iPhone’a gelmeli?

iPhone 11 özellikleri nasıl olmalı?

Yıllardır Apple ekosistemini kullanan Sihirli Elma ekibi olarak ve Android kullanıcısı  ile beraber bu videoda tahminen 10 bin lira gibi yüksek ücretler vereceğimiz yeni iPhone’un artık hangi özelliklere sahip olması gerektiğini konuştuk.

iPhone 11’den neler bekliyoruz?

Bu videoda farklı insanlardan fikirler aldık ve genel olarak çoğu kişinin ortak beklentileri olduğuna karar verdik. iPhone 8’den beri tüm iPhone’ların 30 dakika içerisinde %50 şarj olabilmesi ancak kutudan çıkan 5W adaptörden dolayı bu özelliğin kullanılamaması herkesin ilk söylediği detaylardan oldu. Bir diğer detay ise, kamera. Apple, iPhone 7 Plus’tan beri çift kamera kullanıyor ve halen üçünücü kamerayı herhangi bir iPhone modeline koymuş değildi. Biz de bu konudaki eksikleri söylemeyi unutmadık.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz