Ana Sayfa Apple iPhone 11 ve iPhone 11 Pro için yeni detaylar!

iPhone 11 ve iPhone 11 Pro için yeni detaylar!

0

Birçok sızıntı ile Apple‘ın 10 Eylül tarihinde kullanıcılara tanıtması beklenen yeni iPhone 11 ailesi yeni bir video ile daha karşımızda. Şimdiye kadar tüm sızıntıların ışığında ve muhtemel bilgilerle üretilen yeni iPhone 11 kalını bir video ile yayınlandı!

Yeni iPhone 11 kalıbı resmi olmayan bir video ile yayınlandı!

2019 Apple iPhone modellerinin 10 Eylül‘de kullanıcılara sunulması bekleniyor. Oldukça kısa süre kalmasıyla birlikte cihazların hem donanım hem de tasarım özellikleri de olabildiğince netleşiyor.

Birçok sızıntının ardından en kesin bilgilerin ve muhtemel tasarım özelliklerine göre hem iPhone 11 hem de iPhone 11 Pro kalıbı üretildi. Ve bu kalıpların yayınlanan videosu ile hem 11 hem de 11 Pro’nun nasıl bir tasarımla karşımıza çıkacağı neredeyse netleşti.

iPhone 11 ailesi hakkındaki son sızıntılar

Apple’ın bu yıl iPhone 11, 11 Max ve 11 Pro olarak üç farklı cihazla karşımıza çıkması bekleniyor. Cihazların ekranları ise sırasıyla 5.8 inç, 6.1 inç ve 6.5 inç olması beklenenler arasında. Her üç telefon da arka cam panelin sol üst köşesinde bulunan kare kamera modülü bulunacak.

iPhone 11 modelinde iki kamera olarak 2x optik zoom ile Birincil ve Telefoto kamera bulunurken, iPhone Pro ve Max  modellerinde ultra-geniş açılı kamera ile birlikte diğer ikili kamera kurulumu yer alacak. Ultra-geniş açılı kameranın 120 derecelik görüş alanına sahip olduğu söyleniyor.

Her üç model de 7nm A13 Bionic yonga setiyle çalıştırılacak ve batarya kapasitelerininyüzde 5 ila yüzde 20 aralığında bir artış göstermesi bekleniyor; Apple, beklenen ters kablosuz şarj özelliğini desteklemek için pillerin boyutunu artıracak gibi duruyor.

11 Pro’nun 4000 mAh batarya kapasitesiyle de karşımıza çıkma ihtimali bulunuyor. Son sızıntılar, Apple’ın Lightning portunu yeni iPhone’larda USB-C’ye geçirmesini 2020 iPhone modellerine saklaması bekleniyor. Ancak, şirketin bu yıl 18W hızlı şarj cihazını kutuya eklediği de son sızıntılar arasında.

Cihazın detaylı özelliklerini 10 Eylül’de sizlerle paylaşıyor olacağız. Şimdilik bilinenler bu kadar olsa da tüm bilgilerin sızıntı olduğunu ve değişebilir olduğunu da belirtmemiz gerekir.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz