Ana Sayfa Apple Apple Watch ne zaman çıkacak?

Apple Watch ne zaman çıkacak?

0

Apple’ın akıllı saati Apple Watch’un 5. serisi Apple Watch Series 5 için sızıntılar çoğalmaya başladı. iPhone 11 ile beraber tanıtılacağı düşünülen yeni akıllı saat hakkında birçok söylem var. Peki yeni Apple Watch ne zaman çıkacak?

Yeni Apple Watch ne zaman çıkacak?

Apple her yıl Eylül ayınan başlarında düzenlediği etlinlikle beraber en yeni cihazlarını ve servislerini kullanıcılar ile buluşturuyor. Bu etkinliğin ana kahramanının yeni iPhone olacağına kesin gözü ile bakılırken, Apple Watch 5 için farklı söylemler var.

Zira önde gelen Apple analistlerinden biri olan Ming-Chi Kuo’ya göre, Series 5’i bu Eylül ayında göremeyeceğiz. Bunun sebebi ise bu zamana kadar dikkat değer herhangi bir donanım sızıntısının gelmemiş olmaması.

Bu tahminlerin yanlış çıkması durumunda ise Apple Watch tahminen Eylül’ün 2. haftasında karşımıza çıkacak ve 3 ay içerisinde de Türkiye’de satışa çıkacak.

Fiyat konusunda ise, donanımda olduğu gibi herhangi bir sızıntı şu ana kadar olmadı ancak yeni Apple Watch’un fiyatı için 3 bin lira bandında bir fiyat bekleniyor


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz