Ana Sayfa Haberler iOS 13 çıkmadan, iOS 13.1 Beta yayınlandı!

iOS 13 çıkmadan, iOS 13.1 Beta yayınlandı!

0

iPhone kullanıcılarının heyecanla beklediği iOS 13 sürümü henüz yayınlanmadı. Önümüzdeki ay iPhone 11 modelleri tanıtıldıktan hemen sonra iOS 13 kullanıma sunulacak. Ancak, Apple iOS 13 güncellemesi ile ilgili bir detayla gündeme geldi. Şirket, iOS 13.1 Beta sürümünü yayınladı.

Evet, yanlış duymadınız. En soniOS 13 Beta 8 sürümünü yayınlayan yani iOS 13 testlerine devam eden Apple, iOS 13.1 ve iPadOS 13.1’in ilk beta sürümlerini geliştiricilere sunarak şimdiden bir sonraki güncellemeyi test etmeye başladı.

iOS 12.4.1 yayınlandı! Jailbreak için kötü haber!

iOS 13 güncellemesi için ilk adım: iOS 13.1 Beta

Apple’da daha önce benzer bir durum yaşanmadı. Bu kapsamda iOS 13.1 Beta sürümünün bir hata olup olmadığı bilinmezliğini koruyor. Başlangıçta bunun bir hata olduğu düşünülse de, güncelleme notlarındaki detaylar bunun iOS 13’ten kısa süre sonra piyasaya sürülecek olan iOS 13.1’e ait olduğunu gösteriyor.

450 MB boyutundaki güncellemenin, iOS 13 sürümündeki hataları giderdiği belirtiliyor. Güncelleme notlarına detayları paylaşılmıyor olsa da, iOS 13 Beta sürümlerinde kaldırılan özellikler iOS 13.1 Beta ile tekrar kullanıcılara sunuluyor.

Tüm bunların yanı sıra Apple’ın dün iOS 12.4.1 sürümünü yayınladığını belirtmeliyiz. Bu sürüm herhangi bir yenilik içermezken, cihazlara Jailbreak yapılmasını sağlayan güvenlik açığını gideriyor.

iOS 13.1 güncellemesi alacak iPhone modelleri

– iPhone Xs
– iPhone Xs Max
– iPhone XR
– iPhone X
– iPhone 8
– iPhone 8 Plus
– iPhone 7
– iPhone 7 Plus
– iPhone 6s
– iPhone 6s Plus
– iPhone SE


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz