Ana Sayfa Apple iPhone XS Max garanti kapsamında nasıl değişti?

iPhone XS Max garanti kapsamında nasıl değişti?

0

Geçtiğimiz günlerde havuza beraber girdiğimiz iPhone XS Max’ın ön tarafında bulunan derinlik algılayıcı sensörü bozuldu. Karşımıza çıkacak olan masrafı beklerken, Apple garanti kapsamı konusunda bizleri üzmedi.  Bu videoda, iPhone XS Max’in Apple tarafından nasıl değiştirildiğine ve iOS 13 özellikleri neler yakından bakıyoruz.

Dakikalar içerisinde iPhone XS Max nasıl değiştirildi?

Amerika’da bulunan Apple mağazasına gittiğimizde, su geçirmeye dayanıklı iPhone XS Max’in ön tarafında bulunan derinlik algılayan sensörünün bozulduğunu öğrendik. Apple, iPhone XS Max’i kontrolden geçirdi ve herhangi bir kullanıcı hatası bulmayarak bize güzel haberi verdi. Bu videoda, iPhone XS Max’in Apple tarafından değiştirilmesini güzel bir tecrübe olarak anlatırken, 2 hafta sonra karşımıza çıkacak olan iOS 13 özelliklerine de yakından bakıyoruz.

iOS 13 özellikleri ile neler sunuyor?

iPhone ve iPad kullanıcılarının şimdiden beğenisini kazanmayı başaran iOS 13 ile uzun zamandır beklenen karanlık mod nihayet kullanıma sunuluyor. Kullanıcıların en büyük beklentilerinden olan ve daha önce Mac modellerinde kullanıma sunulan karanlık mod nihayet iOS 13 ile iPhone, iPad ve iPod Touch’a geldi. Apple’ın iOS ile birlikte sunduğu tüm uygulamalar bu desteği sahip.

Ayarlar’dan Fotoğraflar uygulamasına ve hatta Takvim uygulamasına kadar tüm uygulamalar yeni arayüz ile uyumlu hale getirildi. Örneğin, karanlık mod açık haldeyken müzik uygulamasında şarkı sözleri beyaz renkte gösteriliyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz