Ana Sayfa Öne Çıkanlar 10 Eylül’de Apple karşımıza neler çıkartacak?

10 Eylül’de Apple karşımıza neler çıkartacak?

0

10 Eylül’de düzenlenecek olan iPhone etkinliği heyecanla bekleniyor. Bakalım, iPhone 11′lerin tanıtılacağı bu etkinlikte bizi başka neler bekliyor?

Apple etkinliğiyılda 4 kere oluyor. Mart ayında genelde yaratıcılık, eğitim konulu yazılımlar ele alınıyor. Haziran ayında ise yazılım ve üst seviye donanımsal gelişmeler paylaşılıyor. Eylül ayında iPhone ve Apple Watch tanıtılırken Ekim ayında gerçekleştirilen son etkinlikte ise yeni iPad ve Mac modelleri tanıtılıyor.

iPhone etkinliği için hazırlıklar sürüyor

Apple’ın düzenlediği en önemli etkinliklerden biri Eylül ayında gerçekleştirdiği etkinliktir. Etkinlikte tanıtılacak ürünler hakkında çoğu bilgi basına sızdırıldı. Hepimiz hemen hemen iPhone 11′in tasarımının nasıl olacağını biliyoruz. Şimdi geçelim beklenen diğer ürünlere.

iPhone 11 serisi

2019 için üç iPhone modellerinin tanıtılması bekleniyor. Yeni iPhone modellerinden beklentiler ise şu şekilde: Lightning girişi yerine USB-C girişi, 3D Touchyerine Haptic Touchteknolojisi, geliştirilmiş su direnci, gelişmiş üç lensli kamera, düşük ışıkta daha iyi fotoğraf çekimi ve Apple Pencil uyumu.

16 inç MacBook Pro

Genelde yeni Mac modellerini ekim ayında tanıtan Apple son sızıntılara göre, 16 inç Macbook Promodelini Eylül ayında tanıtacak. Bu model diğer MacBook Pro’lara göre daha büyük bir ekranlakarşımıza çıkacak. Hakkında fazla bir bilgi sahibi olmadığımız üründemikro-LEDteknolojisi kullanılacağı söylentiler arasında. Nasıl göründüğünü merak ediyorsanız aşağıdaki görsel sizi bilgilendirebilir:

iPhone etkinliği Macbook

iMac Pro yenilenmesi

Yeni nesil bir iMac Pro‘yu çok yakında göreceğiz. Eylül ayı her ne kadar alışılmadık olsa da Apple, geçen sene olduğu gibi yeni iMac Pro için bir basın açıklaması düzenleyebilir.

Mini Apple TV

Apple TV+tanıtılacakken Apple daha küçük ve ekonomi dostu bir Apple TVçıkarmak istiyor. Apple bu sayedeApple TV+‘ı daha geniş kitlelere yaymayı planlıyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz