Ana Sayfa Apple iPhone 11 isimleriyle beraber karşımıza çıktı!

iPhone 11 isimleriyle beraber karşımıza çıktı!

0

Apple’ın iPhone 11 serisini tanıtmasına sadece 6 gün kalmışken ortaya çıkan sızıntılar tüm hızıyla devam ediyor. En merak edilen detaylar arasında iPhone 11 kamerası ve iPhone 11 tasarımı bulunuyor. Ortaya çıkan son detay ise iPhone 11 serisinin tasarımını kesin bir şekilde onaylamış olabilir.

iPhone 11 tasarımı kesinleşmiş olabilir!

Apple ile ilgili yayınladığı videolar ile öne çıkan EverythingApplePro YouTube kanalının Instagram hesabından paylaşılan hikayede iPhone 11 serisinin arka tasarımından izler bulunuyor. Hikayede iPhone 11 serisinin Spigen markalı kılıfları karşımıza çıkıyor ve kılıfların üzerindenki model isimlerinden en yeni iPhone’ların isimlerini öğrenirken arka tasarımı da görüyoruz. Ortaya çıkan kılıflara göre bu yıl karşımıza üç farklı iPhone modeli çıkacak ve bu modeller farklı isimler ile gelecek. iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max isimleri şu an için beklenen isimler ve bu telefonlardan iPhone 11 dışında tüm telefonlar üçlü kamera dizilimine sahipler.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz