Ana Sayfa Apple Apple, yeni iPhone’lara eski özellikleri getiriyor!

Apple, yeni iPhone’lara eski özellikleri getiriyor!

1

Yeni iPhone’ların karşımıza çıkmasına sayılı günler kala, ileriki yıllarda da karşımıza çıkacak yeni iPhone sızıntıları gelmeye devam ediyor. Yeni yayınlanan rapora göre, Apple Touch ID’yi tekrar karşımıza çıkaracak.

Touch ID tekrar karşımıza çıkmaya hazırlanıyor, peki nasıl?

Apple, Face ID teknolojisini en üst düzey teknolojileri arasında değerlendiriyor. Her ne kadar bu teknoloji Apple tarafından böyle görülse de, bu teknolojinin birçok eksi yanı da var. Yüksek maliyet Apple için şu anda önemli olmasa da, kullanıcılar bazı durumlarda Face ID ile kilit açma konusunda zor durumda kalabiliyor. Apple, kullanıcıların zor durumda kalmalarının yanı sıra, yükselen maliyetleri düşürmek istiyor. Bu soruna çözüm olaraksa ekran altına Touch ID’yi yerleştirmeyi planlıyor.

Touch ID, iPhone’larda bulunanan çentiğin kaldırılmasının yanında maliyeti de düşürecek. Yani, Apple hem kullanıcıların rahatsız olduğu çentiği ortadan kaldırmış olacak hem de maliyetleri düşürerek iPhone fiyatlarının daha uygun olmasını sağlayacak.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz