Ana Sayfa Öne Çıkanlar Apple Watch uyku ölçmeye hazırlanıyor

Apple Watch uyku ölçmeye hazırlanıyor

0

Apple Watch kullanıcıları, sağlıkları ile ilgili birçok bilgiyi akıllı saatlerinden alabiliyorlar. Yeni iPhone’ların tanıtılmasına az bir süre kala Apple Watch ile alakalı gelen yeni bilgiler, Apple’ın akıllı saatinin sağlığımızla ilgili bize daha fazla bilgi sunmaya hazırlandığı yönünde. Apple Watch uyku ölçümü yolda olabilir

Apple Watch uyku ölçmeye hazırlanıyor

Apple, Beddit Uyku Monitörü’nü satın aldıktan sonra birçok spekülasyon ortaya atılmıştı. Bugün ise ortaya atılan bilgilere göre, Apple artık uyku ölçümüne başlayacak ve bunu Apple Watch ile yapacak.

Apple Watch Series 4'ün İade Süresi 45 Gün Oldu!

Kullanıcılar, saatlerini geceleri kollarına takarak yatacak ve Apple Watch kullanıcının verilerini tüm gece boyunca toplayacak. Kullanıcının kalp ritmi, hareketleri, çıkardığı seslere göre uykuyu ölçecek olan Apple Watch, farklı verileri kullanıcılara sunmuş olacak ve farklındalık yaratacak. Kullanıcılar uykularını analiz edebilme sayesinde, daha verimli bir uyku için nelere ihtiyaçları olduğunu ögrenebilecek.

Akıllı saatlerini gece yatarken şarj etmeyi alışkanlık haline getirmiş kullanıcılar da yeni özellik ile beraber düşünülmüş. Kullanıcılar, gece uyumadan önce saatlerini şarj etme konusunda bir uyarı alacak ve saatlerini şarj edecekler.Bu özellikle beraber, Sağlık uygulamasının dışında Uyku uygulaması iPhone’larda yer alacak ve uyku ile ilgili bilgiler buradan verilecek.

Kullanıcılar sadece uyku özelliklerini ölçmeyecek, Apple Watch kullanıcıların uykuda mı yoksa uyanık mı olduğunu anlayabildiği için bazı bildirimler de ve alarmlar konusunda özelleşebilecek. Kullanıcı, kurduğu uyku saatinden önce uyanırsa, uyanmak için kurulan alarm otomatik olarak kapanacak. Başka bir örnek ise Rahatsız Etme özelliğinin otomatik hale gelecek olması. Kullanıcılar dilerse, uykuya daldıklarında iPhone’ların otomatik olarak rahatsız etme moduna girmesini sağlayacak ve bu sayede kesintisiz bir uyku deneyimi elde edebilecekler.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz