Ana Sayfa Apple Apple Arcade için yeni oyun: Ballistic Baseball

Apple Arcade için yeni oyun: Ballistic Baseball

0

Apple, 10 Eylül’de düzenlediği etkinliğinde hem yeni iPhone modellerini tanıttı hem de yeni servisleri ile ilgili net bilgileri tüm dünya ile paylaştı. Bu servislerden biri de bir süredir merakla beklenen Apple Arcade oldu. 19 Eylül’de kullanıcılara sunulacak olan yeni oyun aboneliği servisi, 100 oyun ile kullanıcıların karşısına çıkacak. Şimdi yavaş yavaş platformun oyunları netlik kazanıyor. Gameloft da bu platform için geliştirdiği yeni oyununu duyurdu. Ballistic Baseball Apple Arcade ile aynı gün karşımıza çıkacak.

Ballistic Baseball Apple Arcade ile aynı gün gelecek

Beyzbol oyunu olan Ballistic Baseball’un tamamen Apple Arcade’e özel geliştirildiği açıklandı. Ballistic Baseball Apple Arcade ile birlikte aynı gün oynanabilir olacak.

Oyunun detaylarına bakacak olursak;

Ballistic Baseball, atıcı ile vurucu arasındaki asırlık rekabetin, gerçekçi bir kapışma ortamında resmedilmesine odaklanıyor. Strateji, hangi oyuncuların hücum ve savunmaya geçeceğini belirlemek için sahada başlıyor ve kullanıcıların yetenekleri, seçmiş oldukları atıcıların ve vurucuların saha içinde kontrol edilmeleri ile teste tabi tutuluyor.

Çevrim içi mücadelelere de olanak sağlayan oyun, çapraz platform desteği sayesinde tüm Apple cihazlarından takip edilebiliyor.

Game Centersayesinde, rekabetçi deneyimi arttırmak için dengeli bir eşleştirme sistemi ve başarım listesi gibi özelliklerin de oyunda olduğunu belirtelim.

Konuyla ilgili açıklama yapan Gameloft’un CEO’su Stéphane Roussel, abonelik servisi modellerinin oyun sektörünün bir sonraki adımlarından biri olduğuna dikkat çekti. Roussel aynı zamanda yeni oyunun Appleile uzun süredir devam eden ilişkilerinin bir kanıtı olduğunu söyledi.

Son olarak, başta da dediğimiz gibi Arcade 19 Eylül günü kullanılabilir olacak. Platformun ülkemizdeki aylık ücreti ise 34,99 TL olarak belirlenmiş durumda.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz