Ana Sayfa Apple Apple ne demek istedi, neleri değiştirdi? (Video)

Apple ne demek istedi, neleri değiştirdi? (Video)

1

Uzun zamandır beklenen iPhone 11 serisi tanıtıldı ve çoğu özellik sızıntıların bahsettiği gibi çıktı. Peki iPhone 11 özellikleri ile Apple ne demek istedi, gelecek nasıl olacak?

Apple bu sefer açığı kapattı mı?

Uzun zamandır beklenen seri hakkında geçtiğimiz haftalarda bir video çekmiştik. Yeni iPhone’larda bazı özelliklerin olmaması durumunda Apple’ın gerçekten sıkıntıya düşebileceğini de söylemiştik. Bu özellikler arasında geniş açılı kameranın eksik kalması, iPhone’un hızlı şarj olması için gereken adaptörün kutudan çıkmaması gibi özellikler vardı. Şimdi ise iPhone 11 serisi modelleri iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max gibi 3 farklı isimle karşımıza çıktı.

Karşımıza çıkan modellerin isimlerinde olduğu gibi özelliklerinde de değişiklikler var. Ancak genel olarak baktığımızda Apple’ın, akıllı telefonlarda kullanılan en güçlü işlemci olan A13 Bionic işlemcisini kısıtlı tutmayarak tüm iPhone 11 serisi modellerine koyduğunu görüyoruz. Genel olarak gelen farklılıklar ise kamera ve ekran tarafında karşımıza çıkıyor. Şu detayı da hatırlatmakta fayda var, iPhone 11 kutusunun içerisinde hızlı şarj adaptörü çıkmayacak.

Genel olarak her zamanki gibi heyecanlı geçen Apple lansmanında, özellikler karşımıza “Muazzam” olarak çıkartıldı. Peki Apple karşımıza hangi yeniliklerle karşımıza çıktı?

Bu videoda, Apple’dan uzun zamandır beklenen özelliklerin detaylarına ve Apple’ın uzun zamandır vermediği ancak 2019 yılının sonunda karşımıza çıkardığı özelliklerle ne demek istediğine yakından bakıyoruz. İyi seyirler.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz