Ana Sayfa Aksesuar Eski iPhone tasarımları tekrar karşımıza çıkabilir

Eski iPhone tasarımları tekrar karşımıza çıkabilir

0

Apple kullanıcıları eski iPhone tasarımlarını özlüyor. Bundan dolayı Apple analistlerinden Ming-Chi Kuo ve MacRumors‘un araştırmasına göre, gelecek yıl iPhone 4’ü hatırlatan metal çerçeveli iPhone‘lar piyasaya çıkabilir! Eski iPhone  karşımıza

2020 iPhone’lar ile iPhone 4 tasarımı tekrar canlanacak!

Kuo, Haziran ayında 2020 yılında iPhone’ların 5.4 inç, 6.1 inç ve 5.4 inç olmak üzere iki farklı ekran boyutuna sahip olacağını söyledi. iPhone 11 serisinden farkı ise LCD’ye tamamen veda edilerek, tüm ekranlarda OLED kullanılması olacak.

iPhone X modelinden bu yana yani üç yıl sonra iPhone modellerinin tasarımında büyük bir değişiklik yaşanacak. Tekrardan iPhone modellerinde kenarların kare yapıda olduğunu görmek şimdiden birçok kişiyi heyecanlandırıyor.

Aynı zamanda büyük soru işaretlerini beraberinde getiriyor. 2.5D camlara atıfta bulunan Kuo, telefonun camında hafif bir kıvrımın tercih edilmeye devam edildiğini belirtiyor. Mevcut iPhone tasarımı, camı paslanmaz çelik kenarlarla bir eğride birleştiriyor. iPhone 4 daha çok metal ve cam sandviç gibiydi, bu yüzden Apple’ın kavisli ekran camını düz kenarlarla nasıl birleştireceği henüz bilinmiyor.

Tüm bunlara ek olarak önümüzdeki yıl iPhone’larda, 5G desteğinin bulunacağı belirtiliyor. Kuo, Intel’in modem birimini satın almasına rağmen 2020 yılından önce Apple’ın kendi modemlerini kullanmayacağını belirtiyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz