Ana Sayfa Öne Çıkanlar iPhone servis ücretleri güncellendi!

iPhone servis ücretleri güncellendi!

0

Her yıl olduğu gibi bu yılda yeni iPhone’lardan sonra, iPhone servis ücretleri güncellendi. Bu güncellemeyi yeni ürünler ile sınırlı tutmayan Apple, geçtiğimiz dönemlerde döviz kurunun yükselmesi ile birlikte servis ücretlerini artırmıştı.

Ancak, daha önce belirttiğimiz gibi bugün yapılan fiyat değişikliği yeni iPhone modelleri ile ilgili. Henüz Türkiye’de satışa sunulmayan iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max modellerinin servis ücretleri resmen açıklanmış oldu.

2019 iPhone servis ücretleri açıklandı!

iPhone XS Max ve iPhone 11 Pro Max modellerinin ekran değişim ücreti 2190 TL olarak açıklanırken, cihazın garanti kapsamı dışında kaldığı diğer sorunlar için 5799 TL gibi oldukça yüksek bir ücret ile karşı karşıya kalıyorsunuz.

iPhone XS, iPhone X ve iPhone 11 Pro’nun ekran değişim ücreti ise 1899 TL. Bu cihazlar için diğer hasarların ücreti 5299 TL olarak belirlenirken, LCD ekranın yer aldığı iPhone XR ve iPhone 11’de ise fiyatlar ciddi ölçüde düşüyor.

Her iki telefonun ekran değişim ücreti 1349 TL olarak belirlendi. Garanti kapsamı dışında onarım ücreti ise 3799 TL olarak açıklandı.

Batarya değişim ücreti ise iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 için 449 TL olarak belirlenirken, diğer modellere sahip olan kullanıcıların 319 TL ödemesi gerekiyor.

Tabi, garanti kapsamında batarya değişiminin ücretsiz yapıldığı vurgulanıyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz