Ana Sayfa Aksesuar Rode VideoMic Me-L inceleme!

Rode VideoMic Me-L inceleme!

0

iPhone’lar her zaman için en iyi videoyu çeken akıllı telefonlardan birisi oldu. En yeni nesil iPhone 11 serisi ise bu iddiayı daha da arttırdı. Söz konusu bu videolarda ses kaydı olunca da akıllara gelen ilk modelin Rode VideoMic Me-L inceleme ile karşınıza çıktık!

Rode VideoMic Me-L inceleme

Shotgun mikrofon olarak karşımıza çıkan Rode VideoMic Me-L, Lightning girişli iPhone’lar için özel bir tasarım ike karşımıza çıkıyor. Sadece Lightning girişine sahip cihazlar ile beraber kullanabildimiğiz Rode VideoMic Me-L shotgun, iPhone’a özel tasarımı ile güvenli bir şekilde telefonunuza takılabiliyor.  Bu cihaz yanında güvenlik için bir klips ve rüzgar filtresi ile geliyor. Cihazı telefonunuza taktığınızda herhangi bir yazılım veya program yüklemden, videolardaki sesi Rode VideoMic Me-L’den alabiliyorsunuz.

İç ortamlarda ses kaydı alırken veya video çekerken sesin en net halini ve yankısız bir ses deneyimini elde ediyorsunuz. Dışarı çıktığınız zaman ise rüzgar filtresi sayesinde herhangi bir rüzgar sesi ile karşılaşmıyorsunuz. Mikrofonun kalp şeklindeki kutuplu yapısı, arka plan gürültüsünü ortadan kaldırıp doğrudan mikrofonun önündeki konuya odaklanarak ses netliği sağlar ve böylece video blogu uygulamaları için en iyi bir çözümü sunar. Ayrıca, canlı izleme ve oynatma özellikleri sunan bir 3,5 mm kulaklık çıkışına sahip olan shotgun sayesinde anlık olarak kaydedilen sesi dinleyebiliyorsunuz.

Dış ortamlarda çekim yapan ve dış gürültüden rahatsız olanların yanında iç ortamlarda en kaliteli sesi isteyenler için de uygun olan mikrofon bizi oldukça mutlu etti. Dilerseniz video ile beraber bizim deneyimlerimize ortak olabilirsiniz.

 


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz