Ana Sayfa Haberler iPhone 11 serisi Deep Fusion ile daha iyi bir kameraya sahip olacak

iPhone 11 serisi Deep Fusion ile daha iyi bir kameraya sahip olacak

0

Apple, fotoğrafçılık konusunda akıllı telefonlarına kattığı en yeni teknolojilerine bir yenisini daha ekliyor. Yeni iPhone’larda karşımıza çıkması beklenen Deep Fusion, iOS 13.2 beta ile karşımıza çıktı! Peki Deep Fusion nedir, karşımıza ne zaman çıkacak?

Deep Fusion ile daha kaliteli fotoğraflar çekilecek

Apple’ın en iyi teknolojilerinden birisi olacak olan Deep Fusion, yeni iPhone’ların daha iyi fotoğraf çekmesini sağlayacak bir özelliklik. iOS 13.2 beta ile karşımıza çıkan özellik, iOS 13.2’nin yayınlanması ile beraber karşımıza çıkacak. Şu anda iOS 13.2’nin ne zaman yayınlanacağı bilinmese de, bu sürenin çok uzun sürmesi beklenmiyor.

Deep Fusion nedir?

Kazaklı bir kadının Derin Füzyon fotoğrafı

Apple tarafından geliştirilen yeni sistem kullanıcı tarafından çalışırken hissedilemeyecek. Deep Fusion teknolojinisini özetlemek gerekirse, iPhone siz fotoğraf çekerken farklı şekillerde ve türlerde arka arkaya çekim yapacak ve bunları birleştirerek en iyi fotoğrafı ortaya çıkartacak. Bu sistem akıllı HDR teknolojisinden farklı olarak çalışarak en iyi fotoğrafı karşımıza çıkartmaya çalışacak.

Apple’ın bu sistemin çalışmasını veya çalıştığını insanlara gösteren  herhangi bir gösterge koymayacak. Bunun sebebi ise, Apple’ın insanların bu simgeleri görüp daha zor fotoğraf çekeceğini veya durumun karmaşık olacağını düşünmesini istememesi.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz