Ana Sayfa Öne Çıkanlar iPhone modelleri için değişim ve onarım programı başladı!

iPhone modelleri için değişim ve onarım programı başladı!

0

Apple’ın değişim ve onarım kapsamındaki ürünleri arasına iPhone 6s ve iPhone 6s Plus da girdi. Apple’ın kendi ürünlerinde gördüğü sıkıntılar, belirli modellerde ve belirli şartlar kapsamında ücretsiz olarak giderilecek. İşte ücretsiz iPhone onarımı hakkında detaylar

Ücretsiz iPhone onarımı detayları neler?

Apple’ın cihazları için 2 yıllık bir garanti süresi bulunuyor. Bu süre içerisinde Apple tarafından kaynanlanan herhangi bir hata ücretsiz olarak giderilse bile bu sürenin ardından Apple, üründelerinde ücretsiz onarım hizmeti sunmuyor.

Bu süreçte kullanıcıların mağdur olmasını engellemek isteyen Apple, üretim ve tasarım hatasından dolayı gerçekleşen özel durumlarda kullanıcılarına cihazlarının garantisi olmasa bile ücretsiz olarak hizmet sunuyor. Son olarak bu kapsama iPhone 6s ve iPhone 6s Plus da girdi. Apple göre belirli tarihler arasında üretilen bu cihazlarda, bazı parçalardan dolayı açılmama sorunu var ve kullanıcılar bu durumdan dolayı mağdur oluyorlar. Apple’a göre bu cihazlar Ekim 2018 ile Ağustos 2019 arasında üretilen ve bazı seri numara aralığında bulunuyor.

 

Apple hangi parçalarda bir sıkıntı olduğunu resmi sayfasında kullanıcılara açıklamadı ancak kullanıcıların rahat bir şekilde cihazlarını kontrol edebilmeleri amacıyla seri numarası ile kontrol edilebilecek bir bölüm oluşturdu. Yani telefonunuzun seri numarasını girerek rahat bir şekilde telefonunuzun bu programa dahil olup olmadığını öğrenebileceksiniz.

Eğer siz de telefonunuzun bu sıkıntıdan etkilendiğini düşünüyorsanız Apple’ın resmi internet sitesine giderek telefonunuzun uyumlu olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz