Ana Sayfa App Store iPhone 11 ailesi bir gün önce satışa çıkıyor

iPhone 11 ailesi bir gün önce satışa çıkıyor

0

Apple’ın 10 Eylül günü tanıttığı en yeni iPhone modelleri ülkemizde 18 Ekim günü resmen satışa çıkacak. Bu satış gününden neredeyse saatler önce modeller Apple Premium Reseller mağazalarında sergileniyor. iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max modellerine ayrıca Apple Watch Series 5 modeli de eşlik ediyor. iPhone 11 ailesi bir gece önde deneyimlenmiş olacak.

iPhone 11 ailesi bir gün önceden satışta

Yeni iPhone ailesi 18 Ekim Cuma sabahı resmi web sitesinde, Apple Zorlu‘da ve Apple Akasya‘da satışa çıkıyor. Ancak, bundan birkaç saat önce telefonları satın almak mümkün. 18 Ekim gecesi saat 00:00’da Apple Premium Reseller mağazaları yeni modellerin satışına başlıyor. Aynı şekilde Apple Watch Series 5 modeli de satışa çıkıyor. Türkiye genelinde bütün Apple Premium mağazaları bu kapsamda 17 Ekim gecesi misafirlerini ağırlayacak.

Apple’ın yeni iPhone modelleri iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max ve Apple Watch Series 5’in satışı bu gece başlıyor. Sadece Apple Premium mağazaları Troy ve Gürgençler 18 Ekim gecesi saat 00.00’da yeni iPhone için kapılarını açacak.

Yeni bir iPhone ve Apple Watch deneyimi yaşamak isteyenler Ankara, Mersin, Konya, Antalya, İzmir, İzmit şehirlerindeki en yakın Apple Premium Mağazalarından birine uğrayabilirler.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz