Ana Sayfa Öne Çıkanlar Yeni bir iPhone alınca ne yapmalı?

Yeni bir iPhone alınca ne yapmalı?

0

iPhone 11’lerin tanıtılmasıyla beraber karşımıza birçok yeni modelin farklı farklı özelliklerle çıktı. Yeni gelen iPhone modellerine büyük bir ilgi oluşmuşken, iCloud açma gibi birçok soru da sorulmaya başlandı. Biz de bu videoda yeni iPhone alanların karşılaşacağı sorunlara ve yapması gereken ilk adımlara yakından baktık!

iPhone’u kurarken dikkat edilecekler

iPhone alınca yapılması gereken ilk adımlar

Bir iPhone aldığınız zaman, diğer telefonlara oranla daha fazla güvenlik seçeceği görürsünüz. Hesap açma adımından tutunda, hesap güvenliğine kadar birçok adım sizin canınızı sıkabilir. Bu süreç sıkıntılı olsa da, iPhone’u ilk defa kurduğunuzda yaptığınız bu adımlar ileride oldukça işinize yarayacak. İlk olarak bir Apple  hesabı kurmanız gerekiyor. Bu hesapla beraber uygulama indirmen tutunda, yedeklemeye kadar birçok can alıcı nokta burada toplanacak.

Birçok kişi için anlaşılması zor olan bu adımları videomuzda anlattık. Diğer dikkat edilmesi gereken adımlar ise telefonun içerisindeki Face ID gibi gücenlik önlemleri ve bazı detayların kurulması. Telefonunuzun güvenliği için Face ID’yi kurduktan sonra, telefonunuzu hem Face ID ile zaman kaybetmeden kolayca açabileceksiniz. Face ID’yi kurmanın bir diğer avantajı ise Apple Store üzerinden indireceğiniz uygulamalarda da güvenlik önleminin sağlanması olacak.

Bu gibi birçok detayı ilk 20 dakika içerisinde halledebileceğiniz, ilk defa iPhone modellerinden birisini kullananlar için hazırladığımız videoda tüm adımları detaylı olarak görebileceksiniz.

 

 


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz