Ana Sayfa Apple iOS 13.2 Beta 4 yayınlandı, neler geliyor?

iOS 13.2 Beta 4 yayınlandı, neler geliyor?

0

iOS 13 sürümünde tespit edilen sorunlar ve eksik özellikler nedeniyle Apple’ın iOS 13.1’i yayınlamasının üzerinden bir ay geçti. Bunun üzerine üç güncelleme daha yayınlayan Apple, aynı zamanda iOS 13.2 için çalışmalara devam ediyor.

iOS 13.2 sürümünün kullanıcılara ne zaman sunulacağı şu anda bilinmezliğini koruyor. Ancak, teknoloji devi geçtiğimiz hafta yayınladığı iOS 13.2 Beta 3 sürümünün ardından bu kez iOS 13.2 Beta 4‘ü geliştiricilerin kullanıma sundu.

iOS 13.2 Beta 4 çıktı! İşte yenilikler

iOS 13.2 Beta 4 sürümünün güncelleme notlarında hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmeleri dışında başka bir detay bulunmuyor. Bu kapsamda iOS 13.2 Beta 4 ile sunulan büyük bir yenilik olmadığını rahatlıkla söyleyebiliriz.

iOS 13.2 Beta 4 yayınlandı! İşte değişiklikler - ShiftDelete.Net

Beta güncellemelerine erişebilmek için yıllardır olduğu gibi cihazınızın UDID kaydının yapılmış olması gerekiyor. Bir diğer seçenek ise internet üzerinde rahatça bulabileceğiniz geliştirici profillerini cihazınıza yüklemek.

Temmuz ayında gözler önüne serilen 60’ın üzerinde emoji, iOS 13.2 ile kullanıcılara sunulaca. Ek olarak yüz emojileri gibi farklı renklerden oluşan tek emojilerde tercih yapmayı sağlayan emoji seçicisi yenilendi.

Uygulama ekranında artık herhangi  bir uygulamaya basılı tuttuğunuzda doğrudan silme seçeneğine ulaşabiliyorsunuz. “Uygulamaları yeniden düzenle” seçeneği yerini korumaya devam ederken “Ana ekranı düzenle” olarak yeniden adlandırıldı.

Apple’ın iOS 13.2 sürümünde dikkat çeken bir diğer yenilik, Siri ve Dikte geçmişini silme seçeneğinin kullanıcılara sunulması oldu. Apple bu özelliğin sözünü uzun süre önce kullanıcılara vermişti.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz