Ana Sayfa Öne Çıkanlar iPhone 11 aldık da ne oldu?

iPhone 11 aldık da ne oldu?

0

Apple’ın en yeni iPhone’larının hayatımıza girmesinin üstünden çok fazla geçmedi. Bu kısa süre içerisinde iPhone 11’i kullananlar Apple’ın en güçlü ve en yenilikçi dediği iPhone’ları kullanma şansı yakaladı. Peki hayatımızı iPhone 11 ne kadar değiştirdi? Ödediğimiz yüksek ücretler işe yaradı mı?

iPhone 11 aldık da ne oldu?

Bu videoda 1 aydan uzun bir süredir iPhone 11 kullandığım süreci sizlerle paylaşıyorum. Böylelikle yeni bir iPhone almaya gerek var mı veya en pahalı ve en yeni iPhone’u alınca neler değişecek anlatmış olduk.

iPhone 11 hayatımızı ne kadar değiştirdi?

iPhone 11, eski modellere oranla radikal özellikler ile karşımıza çıkmıştı. Bu radikal özelliklerin arasında da en dikkat çekenler kamera modları ve kutu içerisinden hızlı şarj adaptörünün çıkmasıydı. Kamera tarafında karşımıza çıkan gece modu ve geniş açılı kamera özellikleri, fotoğraf çekme deneyimini iPhone için oldukça değiştirdi. Özellikle geniş açılı kameranın olmayışı bir iPhone için oldukça eksik bir yön olarak görülüyordu ve bu özelliğin gelmesi iPhone’ların, Android rakipleri karşısında güçsüz kalmasının önüne geçmiş oldu.

Eleştirilen bir diğer nokta ise yeni bir iPhone aldığınız zaman kutunun içerisinden çıkan şarj adaptörü ile telefonunuzun hızlı şarjı desteklemesine rağmen telefonunuzu hızlı şarj edemeyişinizdi. Yeni iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max ile bu sıkıntılar çözüldü ve kullanıcılar kutudan çıkan hızlı şarj adaptörü ile hızlı şarja kavuşmuş oldu. Ancak şunu unutmamak gerekir ki, iPhone 11‘in kutusundan telefonu hızlı şarj edebileceğiniz herhangi bir hızlı şarj adaptörü çıkmıyor. İşte bunun gibi çok fazla değinilmeyen ve kullanıcı deneyimlerini videomuzda bulabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz