Ana Sayfa Öne Çıkanlar iPad için beklenen müjde geldi!

iPad için beklenen müjde geldi!

0

Apple’ın geçen yıl müjdesini verdiği ve o zamandan bu zamana ses çıkarmadığı iPad için Photoshop konusu çözüme kavuştu.Böylelikle iPad’e Photoshop nasıl indirilir sorusunun cevabıda yanıtlanmış oldu!

iPad için Photoshop yayınlandı!

Apple tarafından, “Bir bilgisayara çok benzeyen ama hiçbir bilgisayara benzemeyen” cihaz olarak tanımlanan iPad için Photoshop yayınlandı. Böylelikle bilgisayarda olan ve iPad’de olmayan bir eksik daha kapanmış oldu.

Terimi kaldır: Adobe Photoshop Apple Store Adobe Photoshop Apple Store

Buradan indirebileceğiniz Photoshop uygulaması ile beraber PSD dosyalarınızı iPad üzerinden açabileceksiniz. Kullanıcılar Photoshop CC platformuna abone ise, bu programın bütün özelliklerinden yararlanmak için herhangi ek bir ödeme yapmayacak. Eğer bu platformun üyesi değilseniz Adobe size 30 günlük ücretsiz deneme fırsatı sunulacak ve iPad için Photoshop’u denemiş olacaksınız.

iPad için Adobe Photoshop uygulamasının uyumlu olduğu iPad modelleri ise Bütün iPad Pro modelleriiPad mini 4, iPad mini 5 ve iPad Air 2.

 

 

 


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz