Ana Sayfa Apple iPhone 11 serisi ile video deneyimi

iPhone 11 serisi ile video deneyimi

0

Apple’ın en yeni serisi olan iPhone 11 serisi tanıtıldığından beri konuşulmaya devam ediyor. Bunun en büyük sebebi ise bazı konularda dünyanın en iyisi olduğunu iddia etmesi. Biz de Sihirli Elma olarak, bu iddiaları sizlerle beraber kontrol ediyoruz. iPhone 11 video test ile karşınızdayız.

iPhone 11 video test ile iddiayı kontrol ettik

Apple’ın en yeni serisi iPhone 11 video konusunda iddialı. iPhone 11 dışında iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max‘de 2X kayıpsız zoom özelliği dışında diğer tüm video özellikleri aynı. Yani uygun fiyatlı iPhone 11’i satın alsanız bile video tarafında tek kaybınız 2X zoom oluyor.

iPhone 11 serisinin video kayıt seçenekleri

iPhone 11 farklı video seçenekleri ile karşımıza çıkıyor. Kullanıcılara 4K 60 FPS çekim şansı sunulmasının dışında 4K 24 FPS sinematik çekim şansı da sunuluyor. Gene olarak sıralamak gerekirse HD 30 FPS, Full HD 30/60 FPS ve 4K 24/30/60 FPS çekim yapabiliyorsunuz.

iPhone 11 serisinin en büyük yeniliği olan geniş açı kamera ile çekim yapma imkanı da Apple tarafından kullanıcılara sunulmuş ancak yeni gelen güncelleme ile beraber video kayıt sırasında geniş açılı kameradan normal açılı kameraya geçmek bazı yerlerde kısıtlanmış. iPhone 11 serisinde bulunan diğer bir özellik de AkılHDR. Akıllı HDR sayesinde iPhone 11 serisi ters ışıkta dahil etkileyici çekimler gerçekleştirebiliyor.

Bu videoda, özellikleri söylemenin aksine çektiğimiz videoları sizlere göstererek beraber karar vermek istedik. Sizlere hem iPhone 11 video test ile çektiğimiz görüntüleri göstereceğiz, hem de beraber karar vereceğiz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz