Ana Sayfa Apple Trump Apple’ın yolunu tutuyor

Trump Apple’ın yolunu tutuyor

0

Uzun zamandır konuşulan Trump’ın Apple ziyareti gerçekleşiyor. Alınan son bilgilere göre Trump Apple fabrikası ziyaretini gerçekleşecek. Peki bu ziyaret neden önemli?

Trump Apple fabrikasını ziyaret edecek. Peki neden?

Trump, Apple’dan uzun zamandır bazı isteklerde bulunuyordu. Bu istekler arasında Apple’ın fabrikalarını ABD’ye taşıması gibi birçok kesimi etkileyecek kararlar vardı. Bu isteklerin üzerinden çok fazla zaman geçmeden Trump, Apple’ın ABD’de deki fabrikasını ziyarete hazırlanıyor

Trump Teksas eyaletine giderek Mac Pro üretim tesisini ziyaret edecek. Ziyaret sırasında tesis hakkında bilgiler alan Trump’ın düşüncelerini değiştirmesi bekleniyor. Zira Apple’ın Çin’den fabrikalarını taşımasına, tüm dünyayı etkileyecek bir hamle gözüyle bakılıyor.

Çin, Apple’ın üretim yapmak için tercih ettiği ülkelerin başında geliyor. Bunun sebebi ise üretim maliyetlerinin diğer ülkelere göre daha uygun fiyata yapılabilmesi. Durum böyle olunca üretim maliyetlerinin düşmesiyle ürünlerin fiyatları da düşüyor. Bir diğer durum ise tedarik edilemeyen parçalar. Apple’ı, ABD’de de üretim yapma fikrinden uzak tutan bir diğer korku ise ABD’de bazı parçaların yeteri kadar üretilemiyor olması. Hal böyle olunca, üretim maliyetlerinin artması ve üretimin duraksama gibi konular tüm dünyaya hizmet veren bir şirketi oldukça korkutuyor.

apple trump ile ilgili görsel sonucu

Bu ziyaretle beraber Apple’ı daha iyi tanıma fırsatı bulacak olan Trump’ın fikirlerinin değişmesi bekleniyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz