Ana Sayfa Apple Apple yeni etkinliğini duyurdu, neler bekliyoruz

Apple yeni etkinliğini duyurdu, neler bekliyoruz

0

Apple son zamanlardaki sürprizlerine devam ediyor. Apple, 2 Aralık‘ta düzenleyeceği yeni etkinliğinde favori uygulamalarını ve oyunlarını ön plana çıkartacak. Peki Apple etkinlik için neler planlıyor?

Apple davetiyeleri gönderdi

Apple, yeni etkinliği için davetiyelerini gönderdi. Etkinlik davetiyesinde “Milyonlarca sevilen” ve “En iyiler tarafından yaratıldı” etiketleri dikkat çekti.

Etkinlik için şu anda çok fazla bir bilgi yok. Ancak Apple’ın ilk defa yaptığı bir şey de dikkat çekiyor. Apple’ın yalnızca uygulamalara ve oyunlara adanmış bir canlı etkinlik düzenlediği ilk etkinlik olan bu etkinlik için de tarih oldukça ilginç.

Apple’ın etkinliği için şu anda çok fazla bir bilgi yok. Apple için tahmin yürütmek de oldukça zor. Örneğin geçtiğimiz yıl Apple ilk defa YouTube’u kullanarak etkinliğini canlı olarak izleyiciler ile paylamıştı. Canlı yayınlanan etkinliği ise milyonlarca kişi aynı anda izlemişti.

 


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz