Ana Sayfa Haberler Apple’da hedefler büyük

Apple’da hedefler büyük

0

Apple gelecekteki iPhone satışları için oldukça umutlu. Şu ana kadar yapılan satışlar da, bu umutların artmasına sebep oluyor. Peki Apple’ı gelecekte neler bekliyor, Apple’ın gelecek hedefleri neler?

Apple’ın gelecek hedefleri neler?

Apple yeni iPhone modelleri için oldukça umutlu. Şu ana kadar satılan iPhone modelleri de Apple’ın bu kanısını destekliyor. 2019 yılında, iPhone 11 serisinin tanıtımının üzerinden henüz çok vakit geçmeden 80 milyon adet iPhone 11 serisi modeli satılması bekleniyor. Bu sayının 100 milyonu aşması ile beraber Apple daha da umutlanacak.

Apple’ın rakamlara göre ciddi umutları olsa bile, inanılan rakamlar umutlanmanın ötesinde. Zira Apple geçtiğimiz yıllarda satış rakamlarında yüzde 5 artış veya azalış yakaladı. Son bahsedilen ve olması beklenen rakamlar ise yüzde 20 civarında bir artış demek.

Apple’ın yapması gerekenler listesi de oldukça uzun. Zira son yıllarda kullanıcılar tarafından beklenen ancak Apple’ın yapmadığı donanımsal değişiklikler gelecekte önem gösterecek. Android akıllı telefonlar tarafına baktığımız zaman telefon üreticileri, 5G destekli modellerini piyasaya sürmeye başladı.

Apple’ın 5G destekli telefonunun olmaması, bu özelliğe önem veren insanları kaybetmesine neden olabilir. 5G destekli iPhone modelininin olmaması şu anda önemli bir detay değilmiş gibi gözükse de, gelecekte 5G özelliğini destekleyen akıllı telefon sayılarının artması işleri değiştirecek. Apple, 5G destekli telefonlarını üretmeye geç başlarsa yani bu konuda geç hamlelerde bulunur ve kullanıcıları tekrar üzerse, yukarıdaki konuştuğumuz rakamlar umuttan öteye geçemez.

Apple’ın 5G teknolojisini ne zaman kullanacağı hakkında bir tahmininiz var mı?

 


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz