Ana Sayfa Öne Çıkanlar Apple’da bir dönem bitti

Apple’da bir dönem bitti

0

Apple tarafından iPhone 11’lerin tanıtılmasına çok kısa bir süre kala önemli haberler gelmiş. Herkes tarafından, ürünler hakkında haberler gelmesi beklenirken Apple’dan ayrılık haberleri gelmişti. Apple ayrılık haberleri ile tekrar gündemde.

Apple’da bir dönem bitti

Apple ayrılık haberleri tekrar gündeme gelmeye devam ediyor. Bunun en büyük sebebi ise gerçekleşmesi beklenen ayrılıkların tekrar gündeme gelmesi. Apple’da 1996 yılında çalımaya başlayan ve o zamandan bu zaman kadar üretilen tüm ürünlerde izi olan Jony Ive geçtiğimiz aylarda ayrılacağını açıklamıştı. Ayrılma konusunu gündeme getiren Jony Ive, ne zaman ayrılacağını belirtmemişti. Bugun Apple’ın sitesi güncellendi ve beklenen gün geldi gibi.

Apple’da uzun zamandır baş tasarımcı olarak çalışan Jony Ive’ın ismi Apple’ın yöneticiler sayfasından kaldırıldı. Böylelikle uzun zamandır konuşulan ayrılık gerçekleşmiş oldu. Jony Ive Apple’dan ayrılma gerekçesi olarak kendi şirketini kurmak istediğini belirtmiş ve böyle bir hamle yapmak istediğini söylemişti.

Apple’ın bu istifa ardından sıkıntıya düşmesi şu anda düşünülmüyor. Ancak Apple’ın en çok konuşulan ürünleri arasında yer alan ve uzun zamandır üzerinde çalışıldığı bililenen Apple Car projesinde neler değişecek şimdilik belli değil. Apple’ın en ciddi ve en çok ses getiren ürünlerinden birisi olacak olan Apple Car hakkında daha fazla bilgi edindikçe sizlerle paylaşıyor olacağız.

Apple’da yaşanan bu ayrılık hakkında neler düşünüyorsunuz? Sizce bu ayrılık Apple’ı ve Apple Car projesini hangi oranda etkileyecek?


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz