Ana Sayfa Uygulamalar Apple Uygulamaları Haftanın uygulaması: TouchRetouch

Haftanın uygulaması: TouchRetouch

0

Sihirli Elma olarak haftanın en iyi uygulamaları serisi ile karşınızdayız. Bu serimizde, iPad, iPhone ve bazen de Mac cihazlarınızda kullanabileceğiniz en iyi ve en faydalı uygulamalara yer vereceğiz. Bu yazımızda en iyi fotoğraf düzenleme uygulamaları arasında yer alan bir uygulamaya yakından bakıyoruz.

En iyi fotoğraf düzenleme uygulamaları

App Store üzerinden indirebileceğiniz TouchRetouch uygulaması 12.99 TL fiyatı ile yüksek diyebileceğimiz fiyata sahip. Ancak bir kez satın aldığımız ve Apple hesabımızda süresiz olarak bizimle kalacak bu uygulamanın yapabilecekleri küçümsenecek gibi değil. Hakkında birçok övgü yazısı bulunan uygulama bizim de övgümüzü hak etti.

TouchRetouch uygulamasını satın aldığınız zaman çektiğiniz fotoğraflarda bulunan istenmeyen nesneleri fotoğrafınızdan kalıcı olarak silebiliyorsunuz. Örneğin çektiğiniz fotoğrafta istemediğiniz bir elektrik teli, istemediğiniz bir bina hatta bir insan varsa uygulama bu nesneleri silebiliyor. Uygulama için yeteri kadar temiz alan oluşturmak zor değil ancak bazı durumlarda uygulama zorlansa da işini oldukça iyi yapıyor. Uygulamanın bir diğer güzel yanı ise yüzünüzde bulunan istemediğiniz lekeleri ve sivilceleri rahatça silebilmesi.

Uygulamayı kullanmak oldukça basit. Uygulamaya girip düzeltmek istediğiniz fotoğrafı seçtiğinizde fotoğraf tamamen ekranınıza geliyor. Kolayca küçültüp büyültebildiğiniz fotoğraf üzerinde dilediğiniz nesne, tel veya lekeyi seçmeniz yeterli. Son olarak uygulamaya gereken komutu veriyorsunuz ve fotoğrafınız temizlenmiş oluyor.

Sihirli Elma olarak okurlarımızın en güncel haberleri almalarını sağlarken en faydaları bilgilerden de haberdar olmalarını istiyoruz. Sizin de önerileriniz varsa aşağıda bulunan yorumlar kısmında bizlere ve diğer okuyuculara iletebilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz