Ana Sayfa Haberler iPhone nasıl sıfırlanır?

iPhone nasıl sıfırlanır?

0

iPhone’larımız yavaşladıkça veya onları tamamen boşaltmamız gerektiği durumlarda iPhone nasıl sıfırlanır sorusu sıkça sorulabiliyor. Biz de sizler için iPhone’u başka hiçbir şeye ihtiyaç duymadan nasıl sıfırlayabileceğinizi anlattık. İşte iPhone sıfırlama işlemi nasıl yapılır sorusunun adım adım cevabı

iPhone nasıl sıfırlanır?

iPhone’u sıfırlamak için ilk olarak Ayarlar kısmına girmeniz gerekiyor.

Ayarlar kısmına geldikten sonra Genel’e tıklıyoruz. Burada açılan seçeneklerden en aşağıda bulunan Sıfırla seçeneğine tıklıyoruz.

Sıfırla seçeceğine tıkladıktan sonra karşımıza Tüm ayarlarısıfırla, Tüm içerikleri ve ayarları sıfırla, Ağ ayarlarını sıfırla, klavye sözlüğünü sıfırla, Ana ekran yerleşimini sıfırla ve konum ve gizliliği sıfırla seçenekleri çıkıyor. Bu seçenekler arasında Tüm içerikleri ve ayarları sil seçeneğine tıklamamız gerekiyor.

Buradaki seçeceğine tıkladıktan sonra karşımıza bir takım işlemler çıkacak. Apple güvenliğe önem veren bir firma olarak telefonu sıfırlamadan önce bazı bilgiler istiyor. Eğer Apple hesabınız ile telefona giriş yapmışsanız bu hesabın parolasını girmeden iPhone’u sıfırlayamacağınızı belirtelim.

iPhone’u sıfırladıktan sonra neler olacak?

iPhone nasıl sıfırlanır sorusunun cevabını bulduktan sonra bazı uyarılarda bulunmak istiyoruz. iPhone sıfırlama işleminin ardından iPhone’ununuz yeni bir iPhone gibi olacak. İçerisinde hiçbir veriniz kalmayacak. Ayrıca sildiğiniz verileri, baş bir yere yedeklemediyseniz geri döndüremeyeceksiniz. Bundan dolayı dikkatli olmanız gerekiyor.

iPhone’u hangi durumlarda sıfırlamamız gerek?

iPhone’ları sıfırlamak için iki farklı sebep var. İlk sebep telefonunuzun yavaşlaması. iPhone’ununuz yavaşladığında, iPhone’u sıfırlayıp baştan kurmak işe yarayabilir. iPhone sıfırlama için bir diğer sebep de telefonunuzu başka bir kişiye vermeniz veya telefonunuzu satmanız olacaktır. iPhone sıfırlama işlemini telefonunuzu satmadan veya başka birisinin kullanması için vermeden önce yapmanız, verilerinizin güvende kalmasını sağlayacaktır.

iPhone nasıl sıfırlanır ve iPhone sıfırlama işlemi hakkında yazdığımız yazıyı farklı yerlerde paylaşabilir iPhone nasıl sıfırlanır sorusunun daha çok cevap almasını sağlayabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz