Ana Sayfa Apple Pay Apple ulaşımı kolaylaştıracak

Apple ulaşımı kolaylaştıracak

0

Apple’ın hayat kolaylaştıran servisleri arasında yer alan Apple Pay kullanıcılara sunduğu olanaklar ile tekrar gündemde. Apple, Apple Pay kolaylıklarına Londra’daki servislerini değiştirerek kullanıcıların işlerini kolaylaştıracak.

Apple Apple Pay kolaylıklarına bir yenisi daha eklendi

Apple kullanıcılarına sunduğu servileri farklı alanlarda daha da genişletiyor. Apple Pay ile Apple Watch ve iPhone’larını NFC desteğinden faydalanarak ödeme aracı olarak kullanabiliyorsunuz. Ödeme yapmak için cihazınıza gelen onayı Touch ID veya Face ID ile onayladıktan sonra cihazınızı pos makinesiye yaklaştırmanız yeterli. Böylelikle ödeme adımlarını tamamlamış ve cüzdan, kart gibi ödeme araçlarına ihtiyacınız olmadan ödemelerinizi gerçekleştirebiliyorsunuz.

Apple Watch ve iPhone artık bahsettiğimiz bu özellikleri artık Londra’da ulaşım araçlarında da kullanabilecek. Kullanıcılar, ulaşım araçlarına binmeden önce cihazlarını ödeme turnikelerine yaklaştırarak rahatça ödemeleri gerçekleştirebilecek.

Apple,  bu ödemeler sırasında bazı güvenlik önlemlerini de kaldırdı. Kalabalık zamanlarda güvenlik doğrulamalarının insanlara sıkıntı olabileceğini düşünen Apple, bu ödemeler için herhangi bir doğrulama istemeyecek. Kısacası Londra’da yaşayan insanlar telefon ve saatlerini ödeme turnikelerine yaklaştıracak ve ödemeyi anlık olarak yapabilecek.

Apple’ın hayat kolaylaştıran servisleri arasında yer alan Apple Pay dünyada günden güne yayılıyor. İnsanların hayatlarını kolaylaştıran servis şu anda Türkiye’de bulunmuyor. Servisin ülkemizde ne zaman kullanıma sunulacağına dair herhangi bir haber de yok.

Peki Apple Pay ülkemize gelseydi kullanır mıydınız? Apple’ın servisleri hakkında fikirleriniz neler? Yorumlarda bizimle ve okuyucularımızla paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz